Orar

 

Calendarul academic 2016-2017 (activitate didactica, sesiuni şi vacanţă): http://www.unibuc.ro/n/studii/calendar_academic.php

Orar semestrul II, 2016-2017 Fisier de tip .pdf ! Orar sem2_2016-2017. Afişat prima dată: 18 februarie, ora 00:35. Modificat de 7 ori; ultima dată pe: 22 martie, ora 23:43.

Cursurile incep in data de 20.02.2017. Saptamana 20.02-24.02 este saptamana 1 (impara / de deasupra diagonalei):

http://lls.unibuc.ro/wp-content/uploads/2017/02/Saptamani_pare_si_impare_sem_2_2016-2017.pdf

Orarul se mai poate modifica in urmatorarele saptamani, in cazul unor scapari, prin urmare, mai verificati orarul pe site sau la avizier.

Fisier de tip .doc ! orar modul psihopedagogic 2016-2017 sem. al II-lea

 

Fisier de tip .zip ! Grupe Engleză (A, B, LMA, STAM, TI) 2016-2017. Actualizat: 03.10.2016, ora 19:07.

Grupele pentru specializările:

Limba și Literatura Engleză A

Limba și Literatura Engleză B

Studii Americane

Traducere și Interpretare—Engleză

Limbi Moderne Aplicate—Engleză

Dacă nu vă găsiți pe lista cu grupele, puteti contacta echipa de la orar la adresa: orarengleza@yahoo.com

Grupele si seriile pentru LMA anul I se vor stabili dupa testul de sambata 8 octombrie 2016, prin urmare cursurile incep in saptamana 11-17 octombrie 2016.

Fișierele cu grupe postate pe site nu au legătură cu cataloagele de la secretariatul facultății. Prin urmare, în cazul în care nu vă aflați pe listele cu grupele postate pe pagina Orar (http://www.unibuc.ro/depts/limbi/literatura_engleza/Orar.php) de pe site-ul departamentului de engleză, alegeți o grupă de la secția pe care o urmați (care poate fi, de exemplu, Engleză A sau Engleză B) care are specializarea complementară pe care o aveți (respectiv, altă limbă B dacă aveți specializarea Engleză A sau altă limbă A dacă aveți specializarea Engleză B, -- atât specializarea A, cât și specializarea B, apar deasupra tabelului cu numele studenților) și frecventati cursurile și seminariile conform orarului grupei respective, anunțând profesorii că veți face parte din grupa respectivă.

 

Cum citim orarul:

Orarul pentru engleză A - în căsuțele nehașurate (albe) – găsiți orarul grupei în care vă aflați (1, 2, 3 etc. în funcție de grupele afișate pe site http://unibuc.ro/depts/limbi/literatura_engleza/Orar.php  /  http://lls.unibuc.ro/orare/) și urmăriți (de sus în jos) ce ore aveți în fiecare zi a săptămânii (sunt și zile în care nu veți avea ore). Notați și sala în care veți avea ore.

Orarul pentru B - în căsuțele hașurate (gri) – găsiți orarul grupei în care vă aflați (1, 2, 3 etc. în funcție de grupele afișate pe site http://unibuc.ro/depts/limbi/literatura_engleza/Orar.php   /   http://lls.unibuc.ro/orare/) și urmăriți (de sus în jos) ce ore aveți în fiecare zi a săptămânii (sunt și zile în care nu veți avea ore). Notați și sala în care veți avea ore.

Orele de seminar sunt programate din două în două săptămâni. Cursurile sunt programate în fiecare săptămână și se țin cu toată seria. La sectiile LMA si Traducatori exista si cursuri de 1 ora care se intalnesc o data la doua saptamani.

Când o căsuță (de seminar, de obicei) din orar este împărțită în două, în partea de sus sunt indicate orele din săptămânile impare (prima săptămână, a treia săptămână etc.), iar în partea de jos sunt indicate orele din săptămânile pare (a doua săptămână, a patra săptămână). Prin urmare, în prima săptămână se țin orele de seminar din căsuța de sus, în a doua săptămână se țin orele de seminar din căsuța de jos și tot așa.

LUNI

8-10

Săptămâna impară (deasupra barei)

Săptămâna pară (sub bară)

 



 

 

 

 

Pagină actualizată la 23 Martie 2017.