Cadrele didactice și cercetătorii UB sunt invitați să participe la workshop-ul de pedagogii inovative intitulat “Gamification of a full university course”, organizat de Universitatea din Glasgow sub egida CIVIS. Acesta se va desfășura online marți, 8 martie 2022, în intervalul orar 12-13 (CET) și este deschis pentru 12-15 participanți.
Workshop-ul “Gamification of a full university course” își propune să fie unul interactiv, participanții fiind încurajați să vină pregătiți cu câte un exemplu de curs sau sesiune integrală pe care vor să o gamifice.
În cadrul evenimentului, dr. Nathalie Tasler, specialist în dezvoltare academică și digitală (Nathalie.Tasler@glasgow.ac.uk), va explica cum a reușit să gamifice un întreg curs de metode de cercetare în educație (cu 20 de credite). Totodată, în cadrul evenimentului vor fi prezentate mai multe materiale care pot fi aplicate în cazul oricărui curs de 10 sau 20 de credite sau pot fi adaptate pentru a fi utilizate pentru o singură sesiune (workshop, seminar sau prelegere). În continuare, participanții se vor implica într-o activitate colegială în care vor concepe structura inițială pentru un curs sau o sesiune completă (workshop, seminar sau prelegere etc.).
Pentru înregistrare, vă rugăm să completați următorul formular. Când vă înregistrați, sunteți rugați să precizați dacă vă propuneți gamificarea unui întreg curs sau doar a unei sesiuni, astfel încât să poată fi organizate grupuri diferite de lucruri.
Mai multe informații despre acest workshop sunt accesibile aici.
Universitatea Civică Europeană CIVIS este o alianță academică ce reunește nouă dintre cele mai importante universități din Europa: Aix-Marseille Université, National and Kapodistrian University of Athens, Universitatea din București, Université Libre de Bruxelles, Universidad Autónoma de Madrid, Sapienza Università di Roma, Stockholm University, Eberhard Karls Universität Tübingen, University of Glasgow și Universitatea Paris Lodron din Salzburg. CIVIS reunește o comunitate de aproximativ 470.000 de studenți și 58.000 de angajați, dintre care peste 35.000 sunt cadre universitare și cercetători.