Biroul de Statistică

Biroul de Statistică al Universității din București realizează studii sociologice și situații statistice în direcția construirii unor mecanisme sustenabile care să susțină politicile manageriale bazate pe evidențe.

În acest sens, sunt organizate cercetări periodice de evaluare a serviciilor educaționale de către studenți, cadre didactice și absolvenți. Integrate unor astfel de inițiative sunt barometrele de opinie ce fac parte dintr-un demers mai amplu de consultare a principalilor beneficiari în procesul decizional.

Totodată, Biroul de Statistică realizează și gestionează diferite baze de date cu indicatori privind rezultatele cercetării științifice la nivelul universității sau cu alte aspecte ce descriu situația comunității academice.

Toate aceste activități constituie fundamentul realizării unor analize descriptive și explicative ca suport al managementului calității.

Ștefania MATEI

Corina ILINCA

Documente

CONTACT

E-mail: statistica@unibuc.ro

Adresă:
Soș. Panduri nr. 90, sala 002, sector 5, 050663, București

NOUTĂȚI

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.