Centrul de Acțiune, Resurse, Formare pentru Integritate Academică

Centrul de Acțiune, Resurse, Formare pentru Integritate Academică (CARFIA) este înființat prin decizia Senatului Universităţii din Bucureşti şi se află în subordinea rectorului UB.
Centrul este un operator academic activ pe trei direcții: Cercetare, Formare & Resurse și Acțiune în comunitatea academică.

CARFIA are misiunea de a ridica nivelul de conștiență în mediul universitar în ce privește problematica prevenției fraudei și integrității academice prin punerea constantă în lucru la nivelul facultăților a practicilor corespunzătoare acestei problematici și domeniului integrității academice.

Printre activităţile Centrului se află:

  • Desfăşurarea de ateliere la nivelul facultăţilor, al Universităţii (studenţi şi cadre didactice, personal administrativ), al liceelor de unde provin candidaţii la admiterea în Universitate;
  • Organizarea de şcoli de vară pentru formarea experţilor – cadre didactice, în vederea acreditării lor drept consilieri de integritate;
  • Stabilirea unor grupuri de lucru ale Centrului care, împreună cu structurile competente ale Universităţii, să susţină, pe termen mediu şi lung, unele dintre obiectivele/activităţile recurente ale Centrului.

Documente

CONTACT

Prof. Marian Popescu
E-mail: integritate@g.unibuc.ro
Website: www.marianpopescu.arts.ro

Adresă:
Bd. M. Kogălniceanu 36-46, Sector 5, 050107, București

NOUTĂȚI

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.