Direcția de Orientare Strategică și Politici Publice

Direcția de Orientare Strategică și Politici Publice are rolul de a coordona realizarea de proiecte și documente relevante în procesele de elaborare a politicilor publice la nivel național și strategiei organizaționale a Universității din București.

În acest sens, Direcția își propune să faciliteze o strânsă colaborare între specialiști din cadrul comunității academice a Universității din București, în vederea elaborării de propuneri de politici publice și alte documente publice pe teme de interes social: educație, urbanism, dezvoltare sustenabilă, incluziune socială, noile tehnologii etc.

Nu în ultimul rând, Direcția de Orientare Strategică dezvoltă proiecte în măsură să ducă la creșterea capacității instituționale a Universității din București și să creeze punți între Universitate și mediul socio-economic, cultural.

Toate aceste deziderate se subscriu misiunii Universității din București, aceea de a “[contribui] la modernizarea României, prin propunerea de politici publice, de propuneri legislative, prin crearea și îmbunătațirea practicilor instituționale, prin inovare tehnologică și prin comunicare publică națională și internațională” (Carta Universității din București, Art. 4 (c)).

Oana CONSTANTIN – secretară
E-mail: oana.constantin@unibuc.ro

Anda-Maria ZAHIU – referent de specialitate
E-mail: anda.zahiu@unibuc.ro

Alexandru DRAGOMIR – referent de specialitate
E-mail: alexandru.dragomir@cpp.unibuc.ro

CONTACT

Director
Direcția de Orientare Strategică și Politici Publice

Mirabela Amarandei

Tel: 0722.542.372
E-mail: politici.publice@unibuc.ro

Adresă:
Bd. M. Kogălniceanu 36-46, etaj 2, Sector 5, 050107, București

NOUTĂȚI

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.