Serviciul de Recunoaștere, Echivalare și Certificare a Studiilor și Actelor de Studii

Serviciul monitorizează activitatea Biroului Acte de Studii, Biroului de Perfecţionare Profesională a angajaţilor şi Biroului de Dezvoltare Curriculară şi Calificări. Totodată, certifică procedurile privind întocmirea şi eliberarea actelor de studii, verifică situaţiile întocmite de Biroul Acte de Studii și certifică formularele tipizatelor elaborate de Biroul Acte de Studii.

Alte atribuții ale Serviciului de Recunoaștere, Echivalare și Certificare a Studiilor și Actelor de Studii:

  • Verifică metodologia de recunoaştere şi echivalare a studiilor – parţiale sau finalizate ale studenţilor, ale cetăţenilor români care au efectuat studii în străinătate, precum şi a diferitelor acte de studii.
  • Urmăreşte actualizarea comisiei CRID precum şi a comisiilor de la facultăţi.
  • Colaborează cu Direcţia Relaţii Internaţionale învederea organizanizării admiterii la studii pentru cetăţenii străini şi românii de pretutindeni.
  • Certifică procedurile elaborate de Biroul de Dezvoltare curriculară şi Calificări în vederea înregistrării calificărilor în RNCIS şi a autorizării, acreditării sau evaluării periodice a programelor de studii.

Structura organizatorică

CONTACT

Șef Serviciu
Delia MLADIN
Tel: +4021-307.73.14
Fax: +4021-307.73.59
E-mail: delia.mladin@scolaritate.unibuc.ro

Program cu publicul:
Luni-Joi: 12:00 – 14:00

Adresă:
Bd. M. Kogălniceanu 36-46, camera 110A, Parter superior, Sector 5, 050107, București

NOUTĂȚI

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.