Biroul Dezvolare Curriculară și Calificări

Biroul are drept principală activitate organizarea și desfășurarea procesului de autorizare provizorie, acreditare sau evaluare periodică a programelor de licență și de master ale Universității din București. În acest scop, sunt redactate Proceduri de întocmire a Rapoartelor de Autoevaluare pentru toate programele de studii  în vederea depunerii  acestora la ARACIS, și sunt întocmite adrese către facultăți, referitoare la vizitele Comisiei de evaluare, Rapoarte  de confirmare ARACIS – Rapoarte de evaluare și alte situații solicitate în procesul de evaluare externă.

Biroul deține informații cu privire la tipul și forma de evaluare externă pentru fiecare program de studii universitare al Universității din București, respectiv calificative ARACIS obţinute.

Totodată, Biroul se ocupă de organizarea şi desfășurarea procesului de înscriere la ANC a obiectivelor de formare profesională și de cercetare pentru ca domeniile  de studii universitare ale UB să fie corelate cu cerinţele pieţei muncii. Pentru acestea se fac înregistrări ale calificărilor asigurate de programele de studii în RNCIS, verificări și înregistrări ale ocupațiilor și codurilor COR  propuse pentru calificări.

Oana HATMANU

Cristian MUNTEANU

Iulian BĂLȚĂTESCU

CONTACT

Șef Birou
Camelia Mariana UNGUREANU
Tel: +4021-307.73.71
E-mail: ungureanu@unibuc.ro

Programul cu publicul:
Luni-Joi: 12:00 – 14:00

Adresă:
Bd. M. Kogălniceanu 36-46, Parter superior, camera 26, Sector 5, 050107, București

NOUTĂȚI

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.