Sesiuni de formare profesională cu resurse proprii, destinate personalului administrativ al Universității din București
Programele de formare profesională și dezvoltare a carierei ale personalului intern vor continua și pe parcursul anului 2024. Pentru a dezvolta și motiva angajații din administrația UB, organizăm un nou proces de selecție a propunerilor pentru furnizarea unor sesiuni de formare în ariile tematice prioritare ale Universității:
Digitalizarea proceselor administrative și competențe digitale
Competențe lingvistice (în principal limba engleză)
Comunicare instituțională internă și în relațiile cu beneficiarii (studenții)
Protocol și relații publice
Standardizare, monitorizare și norme legislative în învățămantul superior
Eficientizare de procese, o necesitate într-o universitate modernă
Lucrul în echipă și coeziune organizațională
Diversitate, egalitate de gen și incluziune
Participanții la selecția furnizorilor de training vor propune conținuturi de cursuri care să acopere un subiect concret din una sau mai multe arii tematice, cu obiective clare (competențe vizate), standarde minime de performanță și pot proveni din orice categorie de personal. Dacă o anumită temă de interes nu se regăsește printre ariile tematice de mai sus, descrierea va cuprinde și justificarea oportunității propunerii.
Coordonarea și administrarea acestui program este realizată de Serviciul Recrutare și Dezvoltarea Carierei (Ana Gheorghe, ana-maria.gheorghe@hr.unibuc.ro).
Pentru mai multe informaţii despre workshop, click pe denumire, pentru înscriere, click pe link-ul dedicat.
*Înscrierile la aceste cursuri vor fi posibile în prima etapă pentru programele din perioada mai-iunie, iar ulterior, din iulie vor fi disponibile înscrierile la programele din lunile septembrie – decembrie.
ATENȚIE! Locurile sunt limitate, iar confirmarea înscrierii se va realiza prin finalizarea completării formularului. Informațiile despre detaliile logistice (link-ul de logare sau locația/ sala de curs) le veți primi pe email de la formator, cu aproximativ 1 săptămână înainte de data de începere a cursului.
1. Inteligența artificială și MS 365 în eficientizarea activității administrative – ADMIN-AI – Anca Ileana și Cristina Rînciog Savin (link înscriere)
2. Intranet UB – MS Teams și SharePoint – Anca Ileana și Vladimir Buliga (link înscriere)
3. Tehnici de procesare a datelor din administrație cu soft-ul R – Ionela-Andreea Puiu (link înscriere)
4. Proceduri de lucru operaționale utilizate pentru module web UMS (catalog on-line, admitere on-line, WEB carnet student), la UB – Nely Mușat (link înscriere)
5. Utilizarea platformei Registrul Matricol Unic (RMUR-REI) în cadrul facultăților și școlilor doctorale din UB – Nely Mușat (link înscriere)
6. Utilizarea platformei Managementul Informatic al Statelor de funcții (MIS) – Mihaela Strămăturaru, Alina Drăgoi, Nicoleta Andreea Prodan
7. Capcane moderne – Cum să scăpăm de frica de a utiliza tehnologia – Andrei Liviu Pribac (link înscriere)
1. Feedback-ul ca instanță de (auto)reglare a comunicării și învățării. Antrenament: Feedback-ul bazat pe întrebări – Cosmina Mironov (link înscriere)
2. Călătoria tinerilor prin lumea învățării (customer journey) – Oana Maria Călin (link înscriere)
3. Comunicarea online cu studenții – Andra Iosif (link înscriere)
1. Comunicarea în cadrul departamentelor și colaborarea între departamente – Bogdan Oprea (link înscriere)
2. Cum creștem reziliența și starea de bine la locul de muncă? – Marina Cristina Ghiță (link înscriere)
3. Leadership și coeziune în echipele proiectelor – Viorica-Silvia Branea (link înscriere)
1. Abordări specifice în activitățile cu persoane cu dizabilități – Valentina Vartic (link înscriere)
2. Incluziune și egalitate de șanse. Provocări și perspective legale și administrative – Marian Crăciun (link înscriere)
3. Comunicarea în organizații în contextul diversității, incluziunii și egalității de șanse – Laura Grünberg (link înscriere)