Decan
Conf. univ. dr. Marius-Nicolae Jula
marius.jula@faa.unibuc.ro
+4 021 305 37 46
Prodecan
Lect. univ. dr. Ionuț Constantin
ionut.constantin@faa.unibuc.ro
+4021-305.37.41
Prodecan
Prof. univ. dr. Rodica Ianole-Călin
rodica.ianole@faa.unibuc.ro
+4021-310.49.20
Prodecan
Conf. univ. dr. Anca-Monica Ardeleanu
monica.ardeleanu@faa.unibuc.ro
Departamentul de Administrație Publică
Director – Conf. univ. dr. Viorel Mihăilă
viorel.mihaila@faa.unibuc.ro
Departamentul de Economie Aplicată și Analiză Cantitativă
Director – Conf. univ. dr. Anca Bratu
anca.bratu@faa.unibuc.ro
Departamentul Administrarea Afacerilor
Director – Conf. univ. dr. Cornelia Nistor
cornelia.nistor@faa.unibuc.ro
Secretariat
Mihaela Jianu – Secretar șef
mihaela.jianu@faa.unibuc.ro
secretariat@faa.unibuc.ro
+4021–305.37.41
Administraţie publică
Alexandru Gina – Secretar
0765543604
Administrarea afacerilor
Administrarea afacerilor (la Focșani)
Alexa Raluca – Secretar
0786391233
Marketing
Administrarea afacerilor – în limba engleză
Dodu Gina – Secretar
0764438797
Cibernetică economică
Chiriță Mariana – Secretar
0761068749
Adresă
B-dul Regina Elisabeta, nr. 4–12, sector 3, București, 030018
Facultatea de Administrație și Afaceri este cea mai nouă facultate a Universității din București, reușind, în cei 24 ani de existență, să devină binecunoscută atât în rândul candidaților, cât și al angajatorilor din mediul public și privat.
De-a lungul timpului, Facultatea de Administrație și Afaceri s-a dezvoltat permanent și a devenit o structură universitară solidă și performantă în toate domeniile activității sale. Au fost înființate, pe rând, șase direcții de studii – Administrație Publică, Administrarea Afacerilor (București), Administrarea Afacerilor (Focșani), Administrarea Afacerilor în limba engleză, Marketing și Cibernetică Economică, iar în cadrul acestora au fost înființate 15 programe de studii universitare de master, dintre care patru sunt cu predare în limba engleză.
În fiecare an universitar, Facultatea de Administrație și Afaceri primește vizite ale unor cadre didactice, titulare la universități europene, participante în cadrul programului Erasmus+, pe baza acordurilor de colaborare. De asemenea, în cadrul facultății predau numeroși specialiști externi (români și străini) provenind din mediul de afaceri și din instituții publice.
Pentru studenți există un număr de 75 de acorduri Erasmus+, care au oferit în anul universitar 2023-2024, 82 de locuri pentru stagii de studiu și practică, în universități din: Belgia, Bulgaria, Franța, Germania, Grecia, Italia, Olanda, Polonia, Spania, Suedia și Turcia.
Facultatea oferă anual, pentru mai mult de jumătate dintre studenți, stagii de practică, internshipuri și consiliere de carieră în organizații diverse, publice și private.
Piața muncii pentru absolvenții acestei facultăți este diversificată. Aceștia pot lucra ca: funcționari publici în administrația publică locală și centrală (primării, ministere și unități din subordinea ministerelor), specialiști în cadrul agențiilor județene pentru ocuparea forței de muncă, experți în proiecte europene, economiști, consultanți, antreprenori, specialiști de marketing, specialiști în resurse umane etc.