Facultatea de Administrație și Afaceri

Decan
Conf. univ. dr. Răzvan-Mihail Papuc
decan@faa.unibuc.ro
+4021-310.49.20

Prodecan
Conf. univ. dr. Anca-Monica Ardeleanu
monica.ardeleanu@faa.unibuc.ro
+4021-305.37.41

Prodecan
Conf. univ. dr. Cornelia Nistor
cornelia.nistor@faa.unibuc.ro
+4021-310.49.20

Prodecan
Conf. univ. dr. Camelia Cojocaru
camelia.cojocaru@faa.unibuc.ro
+4021-310.49.20

Departamentul Științe Economice și Administrative
Conf. univ. dr. Anca Bratu – director de departament
anca.bratu@faa.unibuc.ro

Secretariat
Mihaela Jianu – Secretar șef
mihaela.jianu@faa.unibuc.ro
secretariat@faa.unibuc.ro
+4021–305.37.41

Site web
faa.unibuc.ro

Adresă
B-dul Regina Elisabeta, nr. 4–12, sector 3, București, 030018

Facultatea de Administrație și Afaceri este cea mai nouă facultate a Universității din București, reușind, în cei 16 ani de existență, să devină binecunoscută atât în rândul candidaților, cât și al angajatorilor din mediul public și privat.

De-a lungul timpului, Facultatea de Administrație și Afaceri s-a dezvoltat permanent și a devenit o structură universitară solidă și performantă în toate domeniile activității sale. Au fost înființate, pe rând, trei direcții de studii – Administrație Publică, Administrarea Afacerilor (cu predare în limba română și limba engleză) și Marketing, iar în cadrul acestora au fost înființate 11 programe de studii universitare de master, dintre care două cu predare în limba engleză.

În fiecare an universitar, Facultatea de Administrație și Afaceri primește vizite ale unor cadre didactice, titulare la universități europene, participante în cadrul programului Erasmus+, pe baza acordurilor de colaborare. De asemenea, în cadrul facultății predau numeroși specialiști externi (români și străini) provenind din mediul de afaceri și din instituții publice.

Pentru studenți există un număr de 33 de acorduri Erasmus+, care au oferit în anul universitar 2015-2016, 82 de locuri pentru stagii de studiu și practică, în universități din: Belgia, Bulgaria, Franța, Germania, Grecia, Italia, Olanda, Polonia, Spania, Suedia și Turcia.

Facultatea oferă anual, pentru mai mult de jumătate dintre studenți, stagii de practică, internshipuri și consiliere de carieră în organizații diverse, publice și private.

Piața muncii pentru absolvenții acestei facultăți este diversificată. Aceștia pot lucra ca: funcționari publici în administrația publică locală și centrală (primării, ministere și unități din subordinea ministerelor), specialiști în cadrul agențiilor județene pentru ocuparea forței de muncă, experți în proiecte europene, economiști, consultanți, antreprenori, specialiști de marketing, specialiști în resurse umane etc.

ACTUALITATE

GALERIE FOTO

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.