A doua ediție a “UB Career Expo” la Universitatea din București

A doua ediție a “UB Career Expo” la Universitatea din București


În perioada 10-11 mai 2018, Asociația Studenților din Universitatea București a organizat “UB Career Expo”, proiect care urmărește să asigurare joburi și internship-uri pentru studenții Universității din București. Evenimentul a avut loc în incinta Facultății de Drept a Universității din București.
În cele două zile de târg au fost prezenți peste 1.000 de studenți, de la toate facultățile din cadrul Universității din București, dornici să-și găsească un job.
Ajuns la a doua ediție, evenimentul și-a propus să aducă studenții față în față cu 15 companii care să le ofere acestora internship-uri sau joburi. De asemenea, în cadrul evenimentului vor fi organizate și workshop-uri menite să sporească apetitul și creativitatea tinerilor cu privire la viitorul lor profesional.
Inițiativa ASUB vine în sprijinul studenților care sunt în căutarea unui loc de muncă, deoarece aduce în fața lor companii care își doresc să investească atât în dezvoltarea profesională, cât și în cea personală a posibililor angajați. Proiectul își propune sa creeze conexiuni între firme și tineri inteligenți, dezinvolți și creativi, Universitatea din București fiind un mediu potrivit pentru recrutare.
“UB Career Expo” s-a desfășurat într-un ambient plăcut, fiind astfel asigurată o comunicare eficientă între angajatori și viitorii angajați.
Mai multe informații despre participarea la târg, firmele participante, precum și alte detalii despre eveniment, pot fi accesate pe pagina de Facebook a Asociației Studenților din Universitatea București și pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.