fbpx

Informare privind cookie-urile

INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL PRIN INTERMEDIUL FIȘIERELOR DE TIP COOKIE

Deoarece asigurarea protecției dumneavoastră în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, reprezintă pentru noi un obiectiv extrem de important, am depus toate diligențele necesare pentru a ne conforma standardelor impuse prin Regulamentul UE 2016/679 („Regulamentul”).

  1. Datele de identificare ale Operatorului

Operatorul de date este Universitatea din București („Operatorul” sau „Universitatea”) cu sediul în București, Șoseaua Panduri nr. 90, sectorul 5, cod poștal 050663. Totodată, pentru orice solicitare privind prelucrarea datelor cu caracter personal, Operatorul poate fi contactat la adresa de e-mail dpo@unibuc.ro, la numărul de telefon +40213059730.

  1. Fișierele cookie
    • Ce sunt?

Site-ul www.unibuc.ro folosește așa-numitele „fișiere cookie”. Fișierele cookie sunt fișiere text de mici dimensiuni care sunt stocate în memoria terminalului dumneavoastră prin intermediul browser-ului. Acestea stochează anumite informații (de ex. limba preferată sau setările website-ului) pe care browser-ul le poate retransmite nouă (în funcție de durata de viață a fișierului cookie) la următoarea vizită pe site-ul Universității.

  • Ce fișiere cookie folosim?
Cine plasează cookie Nume cookie Furnizor Valabilitatea cookie-ului/ durata de viata Scopul general al procesarii Sursa
www.unibuc.ro __cfduid mailerlite.com 1 an Folosit în rețeaua, Cloudflare, pentru a identifica traficul web de încredere. https://static.mail erlite.com/js/jquery.validate.min.js?ve=4.9.4
www.unibuc.ro wfvt_# unibuc.ro sesiune Își amintește datele trimise de utilizator când trimite un comentariu într-un articol de pe site. Scopul acestuia este de a auto-popula câmpurile cu informații ulterioare, pentru a economisi timp pentru utilizator. Script tag
www.unibuc.ro _ga unibuc.ro 2 ani Înregistrează un cod unic care este utilizat pentru a genera date statistice despre modul în care este utilizat pentru a genera date statistice despre modul în care vizitat este utilizat pentru a genera date statistice despre modul în care vizitatorul folosește site-ul web. Script în linie
www.unibuc.ro _gat unibuc.ro sesiune Folosit de Google Analytics pentru a controla rata de accesări. Script în linie
www.unibuc.ro _gid unibuc.ro sesiune Înregistrează un cod unic care este utilizat pentru a genera date statistice despre modul în care vizitatorul folosește site-ul web. Script în linie
www.unibuc.ro ads/ga-audiences google.com sesiune Utilizate de Google AdWords pentru a re-implica vizitatorii, este posibil să se convertească în clienți care se bazează pe comportamentului online al vizitatorului de pe site-ul web. https://www.googe.com/ads/gaaudiences?v=1&aip=1&t=sr&_r=4&tid=UA46133761&cid=825950035.1526369612&jid=729607028&_v=j67&z=268396193
www.unibuc.ro impression.

php/#

Facebook.com sesiune Folosit de Facebook pentru a înregistra impresiile prin butonul de conectare la Facebook. https://www.facebookcom/impression.php/f26a9d09cefe45/?api_key=34545959313781&lid=115&payload=B%22source%22%3A%22jssdk%22%7D
www.unibuc.ro cookie_noticeaccepted unibuc.ro 29 de zile neclasificat Script tag
www.unibuc.ro wordfence_verifiedHuman unibuc.ro sesiune neclasificat sesiune

 

  • Cookie-uri de la terți

În cadrul site-ului www.unibuc.ro, Universitatea utilizază Google Analytics și Google Tag Manager acestea fiind un serviciu de analiză al Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Statele Unite (La care se va face în continuare referință sub denumirea „Google”).

Google va analiza utilizarea site-ului www.unibuc.ro. Informațiile colectate de Google în legătură cu utilizarea de către dumneavoastră a site-ului (de ex. URL aferent, paginile web vizitate de dumneavoastră, tipul dumneavoastră de browser, setările dumneavoastră de limbă, sistemul dumneavoastră de operare, rezoluția ecranului, etc.) vor fi transmise într-un server al Google din SUA, unde vor fi stocate și analizate. Rezultatele respective vor fi apoi puse la dispoziția Universității într-o formă pseudonimizată.

Vă puteți retrage consimțământul privind utilizarea analizei web în orice moment, descărcând și instalând Plug-in-ul pentru Browser Google furnizat.

Mai multe informații cu privire la Google Analytics sunt disponibile în Termenii de utilizare Google Analytics, în Orientările privind protecția datelor și confidențialitate ale Google Analytics și în Politica de confidențialitate Google.

În cadrul site-ului www.unibuc.ro sunt utilizate și fișiere cookie furnizate de Facebook, pentru mai multe informații vă rugăm să accesați: https://ro-ro.facebook.com/policies/cookies/

  1. Modificarea setărilor cookie-urilor

Majoritatea browserelor web permit controlul cookie-urilor prin setările browserului. Pentru a afla mai multe despre utilizarea cookie-urilor, respectiv despre cum puteți vedea ce cookie-uri au fost instalate și cum să le gestionați și să le ștergeți, utilizați următoarele linkuri:

https://support.microsoft.com/ro-ro/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
https://support.apple.com/kb/PH21411?locale=en_US&viewlocale=ro_RO
https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=ro
https://support.mozilla.org/ro/kb/activarea-si-dezactivarea-cookie-urilor

Este posibil ca anumite părți ale site-ului unibuc.ro să nu funcționeze corect dacă ați dezactivat utilizarea fișierelor cookie din browser.

 

17.03.2022

Privacy Settings saved!
Privacy Settings

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.


Cine suntem
Site-ul este deținut și administrat de Universitatea din București cu sediul în Bulevardul Mihail Kogălniceanu 36-46, București. Pentru a urmări mai ușor informațiile, trebuie să știţi că ne putem referi la instituția noastră folosind termenii „Universitatea din București”, „nouă”, „nostru” etc, iar la tine, ca utilizator și vizitator al site-ului, folosind termenii „utilizator”, „dumneavoastră”, etc. Această politică descrie informațiile pe care le colectăm atunci când vizitați www.unibuc.ro. Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor dumneavoastră personale (în cazul în care acestea sunt furnizate) în conformitate cu această politică. Site-ul poate conține legături către și de pe site-uri web. Dacă urmați un link către oricare dintre aceste site-uri web, rețineți că acestea au propriile politici de confidențialitate. Universitatea București nu are nicio responsabilitate sau răspundere pentru aceste politici sau modul în care aceste site-uri web își gestionează datele. Verificați aceste politici înainte de a trimite orice informații personale acestor site-uri.
Informațiile colectate şi durata de stocare
În cazul în care utilizați site-ul nostru, vom colecta și procesa următoarele date personale despre dumneavoastră:
  • Informații pe care ni le oferiți atunci când completați un formular web sau solicitați trimiterea newsletter-ului. Informațiile pe care ni le furnizați pot include numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, etc.
  • Informatiile pe care ni le oferiti in formularul de solicitare de informatii publice (ex. nume, prenume, e-mail) sunt colectate conform Legii nr. 544/2001
  • Informații pe care le colectăm despre dumneavoastră, prin intermediul fişierelor cookie pe care le folosim, în momentul în care accesați site-ul nostru. Pentru detalii suplimentare, consultați informarea privind cookie-urile.
Stocarea datelor de natură personală se realizează pe servere situate în România, atâta timp cât avem consimțămȃntul dumneavoastră.
Cum utilizăm datele personale pe care le furnizați sau le colectăm
Folosim datele personale despre dumneavoastră în următoarele moduri:
  • datele personale furnizate de dumneavoastră prin formularele noastre web vor fi folosite în scopul procesării cererilor dumneavoastră. Prin trimiterea solicitării sunteți de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră de către Universitatea din București.
  • în cazul în care sunteți de acord cu primirea de informații prin newsletter, vă vom trimite noutǎți despre următoarele subiecte:
  • informații despre evenimentele şi activităţile organizate în cadrul Universităţii din Bucureşti
  • informațiile tehnice pe care le colectăm prin utilizarea cookie-urilor vor fi utilizate în scopurile stabilite în “Informarea privind cookie-urile”.
Transferuri internaționale
În vederea oferirii serviciului de newsletter, datele dumneavoastră de identificare și contact sunt transmise către MailerLite, cu sediul în Lituania. Detalii privind măsurile de protectie a datelor adoptate de către MailerLite se găsesc la adresa https://www.mailerlite.com/terms-of-service  şi pe site-ul https://www.privacyshield.gov/welcome Site-ul nostru web utilizează Google Analytics, un serviciu pentru analiza web, precum şi Google Adwords, furnizate de Google. Google Analytics utilizează fișiere de tip cookie pentru a ajuta un anumit site web să analizeze modul în care utilizați respectivul site web. Informațiile generate de fișierele de tip cookie cu privire la utilizarea de către dumneavoastră a site-ului web vor fi transmise și stocate de Google pe servere care pot fi localizate în UE, SEE şi/sau Statele Unite. Google va utiliza aceste informații în scopul evaluării utilizării de către dumneavoastră a site-ului web, elaborând rapoarte cu privire la activitatea site-ului web și furnizând alte servicii referitoare la activitatea site-ului web și la utilizarea internetului. De asemenea, Google poate transfera aceste informații către terți în cazul în care are această obligaţie conform legii sau în cazul în care acești terți prelucrează informațiile în numele Google. Google nu va asocia adresa dumneavoastră IP cu alte date deținute de Google. Informații detaliate cu privire la Google și protecția datelor cu caracter personal (inclusiv modul în care puteți controla informațiile trimise către Google) pot fi găsite la: https://policies.google.com/privacy/partners. Din site-ul nostru web puteţi să distribuiţi un articol utilizând un buton de distribuire în reţelele de socializare (de exemplu: Facebook, Twitter, Youtube). Informații detaliate cu privire la protecția datelor cu caracter personal oferită de aceste organizatii pot fi gasite la adresele: https://www.facebook.com/policy.php https://twitter.com/en/privacy https://www.youtube.com/yt/about/policies/#community-guidelines
Accesați datele dumneavoastră personale
Aveți dreptul să cereți o copie a informațiilor deținute de noi  prin formularea unei solicitări de acces. Pentru a solicita o copie a datelor deținute despre dumneavoastră sau pentru a vă actualiza informațiile, contactați Universitatea din București la adresa de e-mail dpo@unibuc.ro. Datele de natură personală deținute de către Universitatea din București sunt supuse condițiilor din Regulamentul UE 679/2016 care oferă persoanelor vizate dreptul de acces la toate tipurile de informații înregistrate, deținute de operatorul de date, sub rezerva anumitor limitări.
Drepturile persoanei vizate
Conform Regulamentului 679/2016 - GDPR, aveţi dreptul de a solicita Universitaţii din București, în calitate de operator de date de natură personală, rectificarea, ştergerea sau restricţionarea prelucrării datelor personale referitoare la dumneavoastră. De asemenea, aveţi dreptului de a vă retrage consimţământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza acestuia, înainte de retragere. Dacă nu mai doriți să primiți newsletter-ul, vă puteţi dezabona prin trimiterea unui e-mail la adresa contact@pr.unibuc.ro sau prin folosirea linkului de dezabonare din cadrul newsletter-ului.
Dreptul de a depune o plângere în faţa Autorităţii de supraveghere
Conform Regulamentului 679 /2016 - GDPR, aveți dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Mai multe detalii se pot obține accesȃnd adresa http://www.dataprotection.ro/.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Decline all Services
Accept all Services
This site is registered on wpml.org as a development site.