A patra ediție a Forumului Digital Internațional, la București și la Sibiu

A patra ediție a Forumului Digital Internațional, la București și la Sibiu

06 mai, 2019 in Actualitate, Evenimente, Știri

În perioada 7-8 mai 2019, va avea loc, în București și în Sibiu, a patra ediție a Digital International Forum — The Digital Future of Europe, organizată de Smart Everything Everywhere (SEE) în contextul summit-ului Future of Europe, care se desfășoară zilele acestea la Sibiu. Manifestările din București vor avea loc în ziua de 7 mai 2019, începând cu ora 8:30 la Hilton Athénée Palace.

Forumul Digital Internațional are loc anual și reunește autorități, factori de decizie și lideri din industrie și antreprenoriat din România. Forumul își propune să provoace și să încurajeze discuții utile cu privire la progresul digital – de la smart manufacturing până la inovație digitală și antreprenoriat.

Invitați speciali ai edițiilor anterioare au fost președintele Klaus Iohannis și comisarii europeni Gunther Oettinger, Mariya Gabriel și Corina Crețu. Discuțiile, care au adus laolaltă autorități locale și centrale, reprezentanți ai mediului de afaceri și ai partenerilor strategici ai României, s-au focusat pe conceptul de Industrie 4.0. Detalii despre edițiile anterioare sunt disponibile aici, aici și aici.

Persoanele interesate să participe sau să devină parteneri la a patra ediție a Forumului Digital Internațional îl pot contact pe Tudor Oprea, SEE VP, la adresa de e-mail tudor.oprea@see40.org sau la telefon: +40743522233.

Mai multe informații, precum și programul complet al evenimentului, pot fi accesate aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.