Apel la contribuții pentru conferința internațională „White-Collar Education in Central and Eastern Europe’s Socialist Systems”

Apel la contribuții pentru conferința internațională „White-Collar Education in Central and Eastern Europe’s Socialist Systems”


În perioada 4-6 iulie 2019, Institutul de Cercetare al Universității din București, în colaborare cu Școala Interdisciplinară de Studii Doctorale a UB și cu Muzeul Universității din București, organizează conferința internațională „White-Collar Education in Central and Eastern Europe’s Socialist Systems”.
Sunt încurajate prezentările bazate pe abordări comparative și analizele care vizează studii de caz naționale și/sau locale. Lucrările conferinței se vor ține în limba engleză.
Înscrierea propunerilor se face prin trimiterea formularului completat și a unui scurt CV (nu mai lung de o pagină) la adresa epherom@gmail.com. Termenul-limită pentru înscriere este 15 aprilie 2019.
Conferința face parte din seria de acțiuni circumscrise proiectului „Planificare economică, învățământ superior și acumularea capitalului uman în România în timpul regimului comunist (1948-1989)”, finanțat de Consiliul Național al Cercetării Științifice, și este realizată în colaborare cu proiectul „Confounding Freedoms: Academic Autonomy at a Sovietized University”, finanțat de Consiliul Canadian pentru Cercetarea Științelor Sociale și Umaniste prin intermediul Insight Development Grant (2018-2020).
Mai multe detalii despre temele și desfășurarea evenimentului „White-Collar Education in Central and Eastern Europe’s Socialist Systems”, precum și formularul de înscriere, sunt disponibile aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.