Catalogul finanțărilor active din fonduri europene nerambursabile aferent lunii decembrie 2017

Catalogul finanțărilor active din fonduri europene nerambursabile aferent lunii decembrie 2017

12 decembrie, 2017 in Actualitate, Știri

A fost lansat catalogul lunii decembrie cu programele de finanțare nerambursabilă active ale Uniunii Europene, adresate organismelor publice sau private, organismelor internaționale, organizațiilor private sau entităților private non-profit.

Scopul acestor programe este acela de a încuraja și de a sprijini promovarea cetățeniei europene și îmbunătățirea condițiilor de participare civică și democratică la nivelul UE, dar și de a dezvolta măsuri de optimizare a ofertelor de studii din învățământul superior în scopul angajabilității și de a îmbunătăți infrastructura educațională.

Lista completă a programelor cu finanțare europeană nerambursabilă pentru luna decembrie, precum și mai multe detalii despre fiecare program în parte pot fi consultate aici.

Pentru mai multe informații referitoare la depunerea proiectelor, vă rugăm să contactați Departamentul de Fonduri Structurale, la numerele de telefon: (+4) 021 305 82 22, (+4) 021 305 82 24, (+4) 021 305 82 06 sau la contact@fse.unibuc.ro.

Laurențiu Barbu
Author:

În ciuda opiniei publice, Lorem Ipsum nu e un simplu text fără sens. El îşi are rădăcinile într-o bucată a literaturii clasice latine din anul 45 î.e.n., făcând-o să aibă...

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.