Comisarul european pentru educație, cultură, tineret și sport, Tibor Navracsics, în dialog cu tinerii la Casa Universitarilor

Comisarul european pentru educație, cultură, tineret și sport, Tibor Navracsics, în dialog cu tinerii la Casa Universitarilor

31 mai, 2018 in Evenimente, Știri

Miercuri, 6 iunie 2018, comisarul european Tibor Navracsics, responsabil pentru educație, cultură, tineret și sport, va fi prezent la Casa Universitarilor (str. Dionisie Lupu, nr. 46), pentru o dezbatere despre viitorul Europei în cadrul forumului Eurosfat 2018. Evenimentul este realizat cu sprijinul Universității din București și va avea loc începând cu ora 16:00.
Potrivit Europuls, unul dintre co-organizatorii evenimentului, participanții „vor lua parte la un dialog cetățenesc cu Tibor Navracsics, Comisar European pentru Educație, Cultură, Tineret și Sport. Cu această ocazie, vor afla viziunea Comisarului despre viitorul Uniunii și potențialul educației în combaterea provocărilor actuale ale continentului european, despre șansele creării unei Uniuni europene a Educației, dar și despre planurile Comisiei în domeniul educațional până în 2025”.
Persoanele interesate sunt rugate să completeze formularul de înscriere disponibil aici până cel târziu în data de 6 iunie, ora 12:00. Accesul se va face în limita locurilor disponibile.
Important de precizat este faptul că, din motive de securitate, accesul în sală se va face între orele 15.00 și 15.45 și va fi permis participanților înregistrați care posedă asupra lor un act de identitate, în limita locurilor disponibile. Mai multe informații cu privire la Dialogul Cetățenesc „despre viitorul Europei” pot fi accesate pe pagina de Facebook dedicată acestuia.
Dialogul face parte din seria evenimentelor organizate în cadrul forumului Eurosfat 2018, ajuns la cea de-a VI-a ediție. Forumul propune o discuție amplă, axată pe viitor: al României, al Uniunii Europene, al României în Uniunea Europeană. Dacă Eurosfat 2017 a fost un moment de bilanț, în 2018 organizatorii evenimentului vor propune soluții concrete pentru următorii ani sau chiar decenii despre rolul României în nucleul Europei.
Mai multe informații cu privire la dezbaterile și evenimentele culturale desfășurate în cadrul forumului Eurosfat 2018 pot fi accesate aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.