Conferință internațională în domeniul silviculturii sustenabile organizată în colaborare cu Universitatea din București

Conferință internațională în domeniul silviculturii sustenabile organizată în colaborare cu Universitatea din București


În perioada 18-21 septembrie 2018, Institutul de Cercetare – Dezvoltare în Silvicultură  „Marin Drăcea”, împreună cu Centrul de Cercetare în Ecologie Sistemică și Sustenabilitate din cadrul Universității din București, organizează conferința internațională Forest Science for a Sustainable Forestry and Human Wellbeing in a Changing WorldINCDS „Marin Drăcea”, 85 Years of Activity, Centenary of the Great Union 1918.
Lucrările științifice prezentate în cadrul conferinței vor aborda probleme actuale de mare importanță, cum ar fi rolul științei silvice în gestionarea durabilă a pădurilor și în creșterea calității vieții în condițiile schimbărilor globale de mediu.
La eveniment vor participa, pe lângă reprezentanți ai unor organizații și programe internaționale precum International Union of Forest Research Organizations – IUFRO, International Co-operative Programme on Assessment and Monitoring of Air Pollution Effects on Forests, și reprezentanți ai unor instituții de prestigiu din țară, între care amintim Academia Română și Academia de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe Ionescu Sinești”. Totodată, la eveniment vor lua parte și membri ai unor instituții semnificative pentru cercetare și reglementare în sectorul forestier, precum Ministerul Cercetării și Inovării, Ministerul Apelor și Pădurilor și Ministerul Mediului.
Mai multe informații despre conferință găsiți aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.