Conferința internațională interdisciplinară de cercetare politică SCOPE la Universitatea din București

Conferința internațională interdisciplinară de cercetare politică SCOPE la Universitatea din București

28 mai, 2019 in Actualitate, Evenimente, Știri, Student

În perioada 31 mai – 2 iunie 2019, Universitatea din București găzduiește a VI-a ediție a Conferinței internaționale interdisciplinare SCOPE: Science of Politics, sesiune anuală dedicată atât schimburilor academice pe teme de cercetare politică, cât și ultimelor progrese din cadrul științelor politice și profesiilor asociate.

În cadrul ediției de anul acesta, care marchează și Președinția României la Consiliul Uniunii Europene, vor fi susținute prelegeri plenare de câtre specialiști precum Julie Smith (Baroness Smith of Newnham, Universitatea din Cambridge), Christian Haerpfer (Universitatea din Viena și președinte al World Values Survey Association) și Andrei Poama (Universitatea din Leiden și absolvent al Facultății de Științe Politice a Universității din București). De asemenea, anul acesta și-au confirmat prezența participanți din peste 20 de țări, de la Uruguay și SUA, la Australia, Indonezia și China.

Evenimentul este organizat de Centrul pentru Studii de Dezvoltare și Cooperare Internațională (IDC) din cadrul Facultății de Științe Politice a Universității din București, cu sprijinul Research Committee RC33 (The Study of Political Science as a Discipline) al International Political Science Association (IPSA/AISP), European Confederation of Political Science Associations (ECPSA) și al Asociației Alumni a Universității din București.

Mai multe detalii despre conferință pot fi consultate aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.