Conferința ”Re-shaping Territories, Environment and Societies: New Challenges for Geography” la Facultatea de Geografie

Conferința ”Re-shaping Territories, Environment and Societies: New Challenges for Geography” la Facultatea de Geografie

24 noiembrie, 2016 in Actualitate, Știri

În perioada 18 – 19 noiembrie 2016 a avut loc în Aula Bibliotecii Central Universitare „Carol I” din București sesiunea științifică anuală a Facultății de Geografie a Universității din București.  Ediția 2016 a manifestării a fost organizată de Departamentul de Geografie Umană și Economică, cu tema Re-shaping Territories, Environment and Societies: New Challenges for Geography,și s-a bucurat de participare internațională.

Lucrările manifestării au fost deschise de  prof. univ. dr. Laurențiu Leuștean (prorector), prof. univ. dr. Laura Comănescu (decan), prof. univ. dr. Liliana Dumitrache (director de departament). Manifestarea s-a bucurat de prezența unor personalități din domeniul geografiei, administrației publice precum și asigurării calității învățământului universitar  care au susținut prezentări în plen și printre care s-au numărat: Dr. Dan Balteanu – Academia Română, Mihaela Vrabete – Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Dr. Thomas Krafft – Maastricht University, Antony Tulla  – Universitat Autònoma de Barcelona, Vincent Wertz – Universite Catholique de Louvain, Ioan Ianos – Universitatea din București.

La lucrările manifestării pe durata celor două zile au participat un număr de 241 de cadre didactice universitare și din învățământul preuniversitar, doctoranzi și studenți din România, Polonia, Cehia, Irlanda, Franța și Belgia.

Mai multe detalii despre conferința Re-shaping Territories, Environment and Societies: New Challenges for Geography pot fi consultate aici.

 

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.