Prof. univ. dr. Magdalena Iordache-Platis

Prorector

Prorector al Universității din București cu responsabilități în domeniul managementului calității, dezvoltării instituționale, relației cu mediul de afaceri și al relației cu studenții, fost decan al Facultății de Administrație și afaceri, dna prof. univ. dr. Magdalena Iordache-Platis este cadru didactic cu experiență de peste 28 de ani de învățământ superior. Domeniul de predare este micro, macroeconomie și marketing.

În activitatea de cercetare științifică, domeniile de interes ale d-nei prof. univ. dr. Magdalena Iordache-Platis includ, în principal: leadership academic, relația universitate-industrie, strategii de afaceri și mecanismele pieței muncii, antreprenoriat și transfer de cunoștințe către studenți. A fost și este membru în mai multe proiecte de tip PN II, POSDRU, LLP, FDI, Horizon 2020. Începând cu anul 2007, dna prof. univ.dr. Magdalena Iordache-Platis devine membru titular al Societății Științifice de Management din România, în 2010 se alătură comitetului științific al Journal of Knowledge Management, Economics and Information Technology, editat  de Scientific Papers (Marea Britanie), iar din 2015 este membru al Society on Business Excellence din România. A publicat numeroase articole științifice și capitole de lucrări colective la edituri naționale și străine, în special la IGI Global și Springer.

Dna prof. univ. Magdalena Iordache-Platis a fost moderator (chair) la mai multe conferințe și sesiuni mini-track, precum cele din cadrul European Conference on Management Leadership and Governance (organizată de Academic Conferences and Publishing International), în special pe probleme de leadership academic, leadersip și implicare civică. În 2017 a fost cooptată în grupul tematic Empowering students for their future professional life and civic engagement din cadrul EUA Leadrning & Teaching Initiative organizat de European University Association și a participat în calitate de co-facilitator al sesiunii Embedding generic skills in the curriculum la 1st European Learning & Teaching Forum.

CONTACT

TELEFON
+4021-307.73.66

EMAIL
magdalena.platis@unibuc.ro

PROGRAM AUDIENȚE
Luni: 14:00-16:00
Joi: 09:00-11:00

ADRESĂ
Bdul M. Kogălniceanu nr. 36-46, sector 5, 050107, Bucureşti, România

NOUTĂȚI

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.