Misiunea Universității din București

Misiune și viziune

Universitatea din Bucureşti, prin ridicatul standard al demersului academic ce se asigură la nivelul tuturor departamentelor, își propune să fie cea mai importantă instituţie de învăţământ superior din România.

Principalul obiectiv al Universităţii din Bucureşti este de a obţine cea mai înaltă calitate a serviciilor educaţionale şi a activităţii de cercetare, adoptând standarde competitive, de nivel internaţional, şi manifestând o preocupare continuă pentru asigurarea calităţii, colaborare interdisciplinară, leadership şi excelenţa activităţii profesorilor şi angajaţilor.

Universitatea din Bucureşti își modelează procesul educațional după nevoile societății cunoaşterii, în care formarea competenţelor şi abilităţilor joacă un rol esenţial. Înnoirea şi reforma sunt procese constitutive. Pentru a aplica metode eficiente în acest proces, UB face publice obiectivele şi strategiile sale, le dezbate şi le aplică în aşa fel încât membrii comunităţii academice să se simtă încurajaţi să contribuie cu propriile lor idei şi iniţiative.

UB promovează un climat etic de încredere şi de comunicare la toate nivelele, anticipează schimbările şi elaborează planuri proactive.

ACTUALITATE

NOUTĂȚI

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.