EU back to University. #UniversityOfBucharest

EU back to University. #UniversityOfBucharest


Marți, 9 aprilie 2019, Facultatea de Geografie a Universității din București și Comisia Europeană organizează o întâlnire între oficialii Comisiei Europene și mediul academic, în cadrul programului EU și EU. Evenimentul va avea loc în Amfiteatrul „George Vâlsan” al Facultății de Geografie (Bd. Nicolae Bălcescu, nr.1), începând cu ora 11:00.
EU Back to University este o inițiativă prin care oficialii UE vizitează universități din țara lor de origine și își împărtășesc experiența personală studenților și cadrelor didactice din Europa.
În acest context, doamna Raluca Ionescu Isaksen, specialist în cadrul Direcției Generale pentru Politică Regională și Urbană, cu bogată experiență în structurile Comisiei Europene, va provoca studenții #UniversitățiiDinBucurești la o interesantă discuție despre Europa.
Programul EU Back to University oferă mediului academic șansa de a afla mai multe despre Uniunea Europeană și despre modul în care funcționează aceasta. Pe parcursul întâlnirilor, reprezentanții celor două părți poartă discuții cu privire la oportunitățile și provocările de a face parte din Uniunea Europeană. Oficialul Uniunii Europene devine, astfel, „fața” Europei pentru o zi. Pe de altă parte, va fi o oportunitate suplimentară de a conecta direct Uniunea Europeană cu tinerii din Universitatea din București.
EU Back to University urmează inițiativei EU Back to School, care s-a bucurat de un real succes și prin care sute de oficiali ai Uniunii Europene și membri ai guvernelor naționale s-au reîntors în vechile săli de clasă și au discutat în fiecare an cu mii de elevi din statele membre.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.