Facultatea de Chimie organizează a doua ediţie a târgului de cariere ChemJOBS

Facultatea de Chimie organizează a doua ediţie a târgului de cariere ChemJOBS


Vineri, 12 aprilie 2019, Facultatea de Chimie a Universității din București organizează cea de-a doua ediție a proiectului ChemJOBS, un eveniment dedicat tuturor studenților și absolvenților facultății care caută oportunități de carieră.

ChemJOBS_2019 are rolul de a facilita legătura studenţilor cu piaţa muncii la nivel instituţional, pe fondul strânsei legături existente între facultate şi mediul socio-economic. Peste 30 de instituții publice și private din România vor participa la eveniment pentru a-și prezenta activitatea pe care o desfășoară și pentru a promova oferta de locuri de muncă și stagii de internship pentru studenți și absolvenți.

Evenimentul va oferi îndrumare în procesele de recrutare și selecție și va permite interacțiunea directă a studenților și absolvenților cu angajatorii, ceea ce le va oferi posibilitatea să obțină locul de muncă dorit mult mai ușor, timpul pentru a ajunge să susțină un interviu reducându-se semnificativ, iar discuțiile de la stand cu reprezentanții companiilor desfașurându-se într-o atmosfera relaxată și prietenoasă.

Îmbunătățirea angajabilității și facilitarea inserției absolvenților săi pe piața muncii reprezintă obiective principale ale Facultății de Chimie, programele de studiu fiind axate pe dobândirea competențelor necesare unui nou angajat. În acest sens, proiectul ChemJOBS_2019 este o oportunitate de consolidare a relațiilor cu diverși parteneri economici din domenii conexe și de promovare a ofertei educaționale, pentru corelarea acesteia cu cerințele actuale ale pieței muncii și pentru îmbunătățirea serviciilor educaționale oferite.

Mai multe informații despre eveniment pot fi accesate pe site-ul Facultății de Chimie, pe pagina de Facebook a Facultății de Chimie, precum și pe cea dedicată evenimentului.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.