FPSE, prin Departamentul de Psihologie, reprezentată în comisia de cercetare a Society for the Exploration of Psychotherapy Integration

FPSE, prin Departamentul de Psihologie, reprezentată în comisia de cercetare a Society for the Exploration of Psychotherapy Integration

02 iulie 2019 în Actualitate, International, Știri

Începând cu 2019, activitatea de cercetare a Society for the Exploration of Psychotherapy Integration (SEPI) este coordonată de lect. univ. dr. Ioana Podina, cadru didactic al Facultății de Psihologie și Științele Educației, care lucrează alături de o comisie alcătuită din specialiști în psihoterapie de la Universitatea Idaho (SUA), Cornell Medical College (SUA), Universitatea Albany (SUA) sau National Institute for Health and Welfare din Finlanda.

În trecut, comisia pe cercetare a avut în componența sa specialiști de la Universitatea Harvard, Universitatea McGill sau Universitatea din Toronto. Printre rolurile avute de această comisie regăsim ghidarea activității pe cercetare a SEPI, evaluarea aplicațiilor la conferință, precum și a aplicațiilor de granturi pentru tineri cercetători și studenți (inclusiv a granturilor de mobilitate). Mai multe detalii despre componența comisiei pot fi accesate aici.

Cunoscută la nivel mondial și cu precădere pe continentul american, prestigioasa Society for the Exploration of Psychotherapy Integration (SEPI) este o asociație internațională interdisciplinară în domeniul psihoterapiei care a fost fondată de reputatul psihoterapeut Marvin Goldfried (Hirsh 70). Scopul principal al asociației este de a facilitata integrarea diverselor paradigme din psihoterapie și de a dezvolta cercetarea pe linia aceasta.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.