Hai la teatru cu UB și ARCUB

Hai la teatru cu UB și ARCUB

07 februarie 2019 în Evenimente, Știri, Student, Anunțuri

Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti (ARCUB) anunță startul stagiunii de teatru 2019 și programul lunii februarie pentru spectacolele organizate în Sala Mare din strada Lipscani, nr. 84-90.
De aceea, am pregătit, în parteneriat cu ARCUB, pentru studenții Universității din București, o surpriză: avem de oferit, pentru fiecare reprezentație din luna februarie, câte două invitații duble. #HaiLaTeatru
Tot ce trebuie să faceți este să fiți cu ochii pe pagina de Facebook a Universității din București. Cu trei zile înainte de fiecare reprezentație vom publica, în albumul Hai la teatru cu #UB și #ARCUB, o fotografie care anunță spectacolul și vom alege, dintre persoanele care au dat like, share și un comentariu în care menționează cu cine vor să meargă la teatru, doi norocoși câștigători.
În plus, studenții Universității din București beneficiază, în baza legitimației de student, de tarife speciale la achiziționarea biletelor, în limita locurilor disponibile. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.arcub.ro/bilete-online și www.bilet.ro sau de la casa de bilete de la sediul ARCUB.
Pe parcursul lunii februarie, spectacolele sunt programate astfel:

  • 7 februarie – „Schneider și Schuster” – Sala Mare, ARCUB, ora 20:00;
  • 10 februarie – „Frumos e în septembrie la Veneția” – Sala Mare, ARCUB, ora 19:00;
  • 15 februarie – „Artists Talk” – Sala Mare, ARCUB, ora 20:00;
  • 16 februarie – „Idolul și Ion Anapoda” – Sala Mare, ARCUB, ora 19:00;
  • 18 februarie – „Urma pașilor Tăi” – Sala Mare, ARCUB, ora 19:00;
  • 21 februarie – „Schneider și Schuster” – Sala Mare, ARCUB, ora 20:00;
  • 25 februarie – „Frumos e în septembrie la Veneția” – Sala Mare, ARCUB, ora 19:00.

Mai multe informații cu privire la cele șapte reprezentații, precum și detalii cu privire la prețurile biletelor pot fi accesate aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.