In memoriam Ana Felicia Ștef, conferențiar universitar al Facultății de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea din București

In memoriam Ana Felicia Ștef, conferențiar universitar al Facultății de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea din București

05 iulie, 2019 in Actualitate, Știri

Joi, 4 iulie 2019, a plecat dintre noi Ana Felicia Ștef, reputat filolog clasic, elenist remarcabil și Om deosebit, conferențiar universitar al secției de Filologie Clasică a Facultății de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea din București.

Ca autor și co-autor a numeroase volume, studii, articole de lingvistică elină, dar și a unor valoroase traduceri din autori clasici consacrați, Ana Felicia Ștef și-a dedicat întreaga viață transmiterii morbului Filologiei Clasice nu doar studenților, ci și tuturor celor pasionați de greaca veche.

Membrii catedrei de Filologie Clasică ai Departamentului de Limbi și Literaturi Romanice, Clasice și Neogreacă își exprimă profundul regret pentru pierderea unui renumit și sârguincios dascăl și traducător al Filologiei Clasice românești.

Înhumarea va avea loc sâmbătă, 6 iulie, la Cimitirul Bellu Catolic.  

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.