Începe „Curățenia de Toamnă în Grădina Botanică”, ediția 2018

Începe „Curățenia de Toamnă în Grădina Botanică”, ediția 2018


În perioada 13-28 octombrie 2018, pe parcursul a trei weekenduri, 13-14, 20-21 și 27-28 octombrie, Asociația Team Work în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București organizează „Curățenia de Toamnă în Grădina Botanică”, ediția 2018.
Evenimentul, adresat tuturor persoanelor cu vârsta de minimum 14 ani, așteaptă, în cele șase zile de curățenie, voluntari care doresc să participe la activități de îngrijire a mediului înconjurător, prin pregătirea spațiului din Grădina Botanică pentru sezonul rece. Activitățile principale constau în tăierea lăstărișului, greblarea frunzelor, scoaterea rădăcinilor și înlăturarea materialului vegetal strâns. Programul zilnic de lucru va fi cuprins între orele 09:30-14:30, iar sectoarele Grădinii Botanice București în care se va lucra vor fi anunțate în dimineața fiecărei zile de curățenie. La finalul activității vor fi acordate diplome de voluntariat fiecărui participant la „Curățenia de Toamnă”.
Înscrierea la Curățenia de Toamnă în Grădina Botanică”, ediția 2018, se face online, prin completarea formularului de pe blogul Team Work.
Curățenia de Toamnă 2018 este susținută de P&G și Carrefour prin inițiativa „O Românie mai curată”. Astfel, pentru fiecare produs Ariel, Lenor sau Fairy cumpărat într-unul dintre hypermarketurile Carrefour din România, până pe 3 octombrie 2018, P&G a făcut o donație în vederea organizării acestei activități de voluntariat.
 Partenerii media ai evenimentului sunt: InfoUB, GreenReport.ro, buzzcamp.ro, InfoMediu.eu, Gratuitor.ro, Calendareevenimente.ro, Decosieco.ro, OnlineGallery, Inparc.ro, Blogunteer.ro, IQool.ro, Radio Teen, Student din Provincie, Hyperflash.ro, Imparte.ro, Studlife, Getlokal și Arcca Student Housing.
 Asociația Team Work este o organizaţie non guvernamentală, non-profit de tineret axată pe învăţare prin management de proiect, facilitând acumularea de către tineri, prin activităţi de voluntariat, a experienţei necesare încadrării eficiente pe piaţa muncii. Scopul organizaţiei este acela de a promova în rândul tinerilor o atitudine pozitivă faţă de voluntariat şi munca în echipă, de a îi ajuta să se familiarizeze cu diverse medii organizaţionale prin desfăşurarea de proiecte şi de a valoriza practic cunoştinţele teoretice.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.