Întâlnire cu tema ”Application writing: how to improve the style” la Secțiunea de Științe Umaniste a ICUB

Întâlnire cu tema ”Application writing: how to improve the style” la Secțiunea de Științe Umaniste a ICUB

20 februarie, 2018 in Cercetare, Știri

Joi, 22 februarie 2018, Secțiunea de Științe Umaniste a Institutului de Cercetări al Universității din București (SSU-ICUB) organizează o întâlnire cu tema Application writing: how to improve the style, în cadrul seminarului The grant proposal: from research design to writing strategies. Întâlnirea va avea loc în sala de seminar a SSU-ICUB (str. Dimitrie Brândză, nr. 1), începând cu ora 18.00.
Scopul seriei The grant proposal: from research design to writing strategies este acela de a oferi un cadru în care cercetătorii umaniști și ai științelor sociale să se întâlnească, să-și împărtășească experiențele legate de munca de cercetare, să primească și să ofere recomandări despre scrierea aplicațiilor pentru granturi de cercetare. Participanții sunt încurajați să colaboreze în finalizarea aplicațiilor pentru granturi naționale și Europene. Seria The grant proposal se adresează în primul rând tinerilor cercetători, însă cei mai experimentați sunt de asemenea bineveniți. Se urmărește ca, în urma acestor workshop-uri, să se formeze o comunitate de cercetători care să ofere mai departe sprijin cercetătorilor la început de carieră.
Seminarul este organizat de Lorena Anton (membru asociat SSU-ICUB), Mihnea Dobre (coordonator academic al SSU-ICUB) și Ionuț Epurescu-Pascovici (cercetător afiliat SSU-ICUB).
Mai multe detalii despre workshop-ul ”Application writing: how to improve the style”, precum și formularul de înscriere, pot fi accesate aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.