Prelungirea stagiului de studii ERASMUS

În vederea prelungirii stagiului de studii ERASMUS, trebuie să trimiteţi prin fax cererea de prelungire (Formularul 3) la Biroul Erasmus+ precum şi responsabilului ERASMUS din facultate dv. de origine, în care specificaţi perioada exactă a semestrului II (în cazul în care mai primim fonduri suplimentare, să putem face socoteli exacte şi clare pentru fiecare). Este recomandat ca acest formular de prelungire a stagiului ERASMUS să fie aprobat de universitatea gazdă înainte de a fi trimis prin fax, în funcţie şi de regulile proprii fiecărei universităţi gazdă.

Cererea de prelungire a stagiului ERASMUS trebuie trimisă până cel târziu pe 15 decembrie. Orice cerere primită după aceste date nu va fi luată în considerare.

Menţionăm că prelungirea se face pe cont propriu, se prelungeşte doar statutul de bursier ERASMUS, care vă scuteşte de plata studiilor în străinătate, deci trebuie să dispuneţi de fonduri proprii pentru a vă întreţine pe perioada prelungirii.

Este foarte important de ştiut că pentru un an academic, numărul de credite absolut necesar este de 60 ECTS, astfel încât în cazul prelungirii, chiar fără fonduri ERASMUS, trebuie să însumaţi minim acest număr de credite. În concluzie, la cererea de prelungire trebuie să anexaţi lista cursurilor alese pentru al doilea semestru, respectând totalul de minim 60 ECTS pe tot anul academic. Veţi completa Learning Agreement 2 (Formularul 4), aveţi grijă să fie aprobat de universitatea gazdă şi îl veţi trimite de asemenea prin fax.

În cazul absenţei acestui formular, riscaţi ca rezultatele obţinute pe al doilea semestru să nu vă fie recunoscute de către facultatea dv. de origine şi implicit de Universitatea din Bucureşti.
În urma aprobării facultăţii, primiţi şi aprobarea Coordonatorului Instituţional, prin fax, la Biroul de Relaţii Internaţionale de la universitatea gazdă sau la al număr de fax pe care îl veţi menţiona

STAGIUL ERASMUS

CONTACT

Tel: +4021-307.73.23
+4021-307.73.24
+4021-307.73.83 (int. 323, 324, 383)
E-mail: contact@erasmus.unibuc.ro

Programul cu publicul:
Luni-joi: 11:00 – 13:00

Adresă:
Bd. M. Kogălniceanu 36-46, camera 301, etajul 2, Sector 5, 050107, București

INTERNAŢIONAL

ACTUALITĂȚI

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.