,,La représentation politique des femmes”, masă rotundă și concurs organizate de Facultatea de Științe Politice de ziua internațională a drepturilor femeii

,,La représentation politique des femmes”, masă rotundă și concurs organizate de Facultatea de Științe Politice de ziua internațională a drepturilor femeii

05 martie, 2018 in Evenimente, Știri

Joi, 8 martie 2018, Facultatea de Științe Politice a Universității din București (FSPUB), prin Centrul pentru Politicile Egalităţii de Şanse (CPES) și Masterul ,,Politicile egalităţii de şanse în context românesc şi european”, organizează masa rotundă și concursul cu tema „La représentation politique des femmes”.
Evenimentul este organizat în colaborare cu CEREFREA Villa Noël a Universității din București, Ambasada Canadei în România, Bulgaria și Republica Moldova, Ambasada Franței în România, Biroul Regional pentru țările din Europa Centrală și Orientală al Organizației Internaționale a Francofoniei (OIF), Agenția universitară a Francofoniei în Europa centrală și orientală (AUF ECO), Librăria Kyralina, Centrul FILIA și Asociația „Societatea muzicală”.
Masa rotundă va aduce în discuție reprezentările politice ale femeilor și va avea loc între orele 10:00 și 13:00, în Sala P5 a FSPUB (Strada Calea Plevnei, nr. 59). Evenimentul va începe cu alocuțiunile de bun-venit din partea reprezentanților și reprezentantelor instituțiilor francofone partenere și prin cuvintele introductive ținute de organizatori.
Masa rotundă va continua prin concursul de idei „La représentation politique des femmes. Essai sur l’égalité et la démocratie”. În cadrul acestuia, mai mulți studenți își vor prezenta ideile despre subiectul propus, despre bunele practici din diferite țări, dar și despre nevoile altora, despre discursurile cotidiene în jurul reprezentării politice a femeilor din întreaga lume.
Concursul se va finaliza prin decernarea premiilor și prin cuvântul de închidere al organizatorilor.
Programul complet al evenimentului poate fi consultat aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.