Lunchtime seminar cu tema ”Dependence and Independence in Logic” la Secțiunea de Științe Umaniste a ICUB

Lunchtime seminar cu tema ”Dependence and Independence in Logic” la Secțiunea de Științe Umaniste a ICUB

03 octombrie, 2016 in Evenimente, Știri

Joi, 6 octombrie 2016, Secțiunea de Științe Umaniste a ICUB (Institutul de Cercetare al Universității din București) organizează un lunchtime seminar cu tema Dependence and Independence in Logic. Tema va fi prezentată de Dr. Gabriel Sandu, bursier IRH-ICUB, în perioada 2016 – 2017. Seminarul va avea loc începând cu ora 13:30, în sala de seminarii a IHR – ICUB (str. Dimitrie Brândza, nr. 1).

Lunchtime seminar este în prezent seminarul de cercetare al secțiunii de științe umaniste a ICUB, unde membrii și cercetătorii asociați își pot prezenta lucrările. Acest seminar are loc în fiecare joi, între lunile octombrie și iunie. Seminarul începe la ora 13:30 cu un prânz informal, iar de la ora 14:00 cercetătorul are la dispoziție o oră pentru a-și prezenta lucrarea, urmată de o oră de dezbateri. Scopul acestui seminar este acela de a pune la dispoziție un mediu colegial, interdisciplinar și competitiv în care cercetătorii își pot testa ideile și perfecționa argumentele. Seminarul este deschis pentru membri ai Institutului și cercetători asociați, dar și pentru invitații acestora.

Gabriel Sandu este profesor de filosofie teoretică. Interesele sale de cercetare sunt: filosofia limbajului, logica, semantica formală, teoria adevărului.

Cei interesați să participe pot trimite un email la adresa humanities@icub.unibuc.ro.

Mai multe detalii despre lunchtime seminar puteți găsi aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.