Masă rotundă cu tema ”Digital Humanities” la Institutul de Cercetări al Universității din București

Masă rotundă cu tema ”Digital Humanities” la Institutul de Cercetări al Universității din București

01 martie, 2017 in Evenimente, Știri

Joi, 9 martie 2017, Secțiunea de Științe Umaniste a Institutului de Cercetări al Universității din București organizează o masă rotundă cu tema ”Digital Humanities”. Evenimentul va avea loc la sediul Institutului de Cercetări al Universității din București, în sala de conferințe ( Strada Dimitrie Brândză, nr. 1), începând cu ora 11:00.

Invitatul special al mesei rotunde este prof. Andreas Witt (Institute for the German Language, Mannheim & University of Heidelberg). Participanții la masa rotundă sunt prof. emerit Ioan Pânzaru, fost rector al Universității din București, prof. univ. dr. Emil Ionescu, decanul Facultății de Litere, conf. univ. dr. Roxana Utale, prodecan al Facultății de Limbi și Literaturi Străine, Alexandra Cornilescu, prof. univ. dr. la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Marius Diaconescu, conf. univ. dr. la Facultatea de Istorie și Anca Dinu, lect. univ. dr. la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.