Noaptea Culturală Polonă

Noaptea Culturală Polonă

12 decembrie, 2016 in Evenimente, Știri

Asociația Studenților de la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (ASLS) continuă seria albă a nopților inedite de vineri, aducând în prim-plan Noaptea Culturală Polonă. Partenerii în organizarea acestui eveniment sunt Institutul Polonez și Erasmus Student Network. Noaptea Culturală Polonă va avea loc vineri, 16 decembrie 2016, începând cu ora 20:45, la sediul din Pitar Moș al FLLS.

Cultura și frumusețile Poloniei sunt bogate în lucruri demne de știut, iar limba polonă este, cu siguranță, un subiect care stârnește interesul. În cadrul evenimentului va avea loc un Language Workshop și veți putea afla lucruri noi despre legende și tradiții de Crăciun în cadrul History Workshop, susținut de către Kamil Kopyczyński, student al Facultății de Istorie, și de către lector Justyna Szczepaniak.

Alte evenimente incluse de organizatori în program sunt dansuri tradiționale la Dance Workshop, dar și jocuri precum Treasure Hunt, proiecții de filme sau piese de teatru.

Mai multe informații despre Noaptea Culturală Polonă pot fi consultate pe pagina de facebook.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.