O nouă sesiune de cursuri pentru începători la Centrul de Limbi Străine Ariel

O nouă sesiune de cursuri pentru începători la Centrul de Limbi Străine Ariel

10 aprilie, 2019 in Actualitate, Știri

În perioada 8-19 aprilie 2019, Centrul de Limbi Străine Ariel, din cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București, organizează înscrieri la modulele de începători pentru următoarele cursuri: engleză (atât engleză generală, cât și engleză juridică și de afaceri, cursuri de pregătire pentru testele Cambridge), franceză, spaniolă, portugheză, italiană, germană, suedeză, neerlandeză, rusă, chineză, japoneză, turcă, arabă, română pentru străini, ebraică biblică și ebraică modernă.

Cursurile vor avea loc în sediul Facultății de Limbi Străine (Str. Pitar Moș, nr. 7-13).

Cursurile vor începe în prima jumătate a lunii mai 2019, în funcție de completarea numărului de locuri. Toate taxele și structurile complete ale cursurilor sunt publicate pe site-ul Centrului Ariel.

Toți cursanții care finalizează un modul de studiu primesc un certificat de participare ce conține perioada desfășurării cursului, nivelul de cunoștințe și un calificativ bazat pe testele și activitățile din timpul cursului.


Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.