Oportunitate de internship la Secțiunea de Științe Umaniste a ICUB

Oportunitate de internship la Secțiunea de Științe Umaniste a ICUB


Secțiunea de Științe Umaniste a Institutului de Cercetare al Universității din București anunță deschiderea a două posturi de stagiari în regim de voluntariat. Cei doi stagiari se vor ocupa de organizarea și promovarea evenimentelor ICUB (conferințe, școli de vară, seminare de cercetare), vor face muncă de secretariat și de comunicare cu publicul.
Pentru a aplica, persoanele interesate trebuie să trimită un CV și o scrisoare de intenție, ambele în limba engleză, la humanities@icub.unibuc.ro, până la data de 21 septembrie 2018.
Perioada de internship durează între 3 și 6 luni, cu posibilitate de prelungire.
Pentru a deveni intern al ICUB, voluntarii trebuie să fie masteranzi, absolvenți de master sau doctoranzi într-una din specializările reprezentate în cadrul Secțiunii de Științe Umaniste a Institutului, să cunoască foarte bine cel puțin o limbă de circulație internațională, să aibă un interes susținut pentru activitatea de cercetare, dar și să fie dinamici, activi și dornici de a lucra în echipă.
Pe perioada stagiului de voluntariat, internul va fi integrat în echipa ICUB, lucrând atât cu coordonatorul secțiunii, managerii de proiecte și administratorul de secțiune, cât și cu bursierii străini și profesorii invitați. La încheierea perioadei de internship, stagiarul va primi o adeverință din partea Universității din București și eventuale recomandări pentru oportunități ulterioare.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.