Peste 6.000 de vizitatori la Grădina Botanică „Dimitrie Brândza” în primele zile de primăvară

Peste 6.000 de vizitatori la Grădina Botanică „Dimitrie Brândza” în primele zile de primăvară

19 martie, 2019 in Actualitate, Știri

Începutul de primăvară a adus la Grădina Botanică „D. Brândză” peste 6000 de vizitatori, adulţi şi copii, care au venit să admire primele flori ale sezonului. Ei au admirat brebenei, toporași, viorele și alte flori de primăvară care au împânzit peluzele, precum și flori din flora spontană a României sau plante exotice.
Una dintre principalele atracții ale grădinii o reprezintă ruscuța de primăvară, florile sale de un galben puternic atrăgând ca un magnet vizitatorii și făcând concurență chiar și exoticelor magnolii care își deschid și ele florile în această perioadă.
Pe lângă vizitatori, în ultimele două weekenduri, voluntarii Asociației TeamWork s-au alăturat Grădinei Botanice „D. Brândza”  în demersul de a curăța grădina de ramuri și frunze urcate, pregătind-o de un nou an de vegetație.
Începând cu data de 16 martie 2019, Grădina Botanică „D. Brândză” este deschisă vizitatorilor conform programului de vară, între orele 8 şi 20.
Detalii despre programul complet şi taxele de intrare sunt disponibile aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.