Programul operaţional regional 2014-2020 – apel la proiecte

Programul operaţional regional 2014-2020 – apel la proiecte

31 octombrie, 2017 in Actualitate, Știri

Marți, 24 noiembrie 2017, se lansează apelul pentru proiecte cu finanțare nerambursabilă de la Uniunea Europeană care vizează îmbunătățirea infrastructurii educaționale, în cadrul programului operaţional regional 2014-2020.

Obiectivul principal al programului este acela de a crește relevanța învățământului terțiar universitar in relație cu piața forței de muncă și sectoarele economice competitive.

În acest sens, proiectul își propune să acopere investițiile în educație și formare, inclusiv în formare profesională, pentru dobândirea de competențe și învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație și formare.

În cadrul acestor apeluri de proiecte, cererile de finanţare se vor depune on-line prin utilizarea aplicaţiei MySMIS, aplicaţie pusă la dispoziția potențialilor solicitanți de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, până la data de 24 aprilie 2017. Mai multe detalii legate de proiect pot fi consultate aici.

Laurențiu Barbu
Author:

În ciuda opiniei publice, Lorem Ipsum nu e un simplu text fără sens. El îşi are rădăcinile într-o bucată a literaturii clasice latine din anul 45 î.e.n., făcând-o să aibă...

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.