Săptămâna Culturii Israeliene la Universitatea din București

Săptămâna Culturii Israeliene la Universitatea din București

26 octombrie, 2017 in Evenimente, International, Știri, Student

Proiectul „Săptămânile Internaționale ale Universității din București” (SIUB) continuă la UniBuc cu evenimentul „Săptămâna Culturii Israeliene”.
În perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2017, studenții Universității din București descoperă cultura israeliană alături de reprezentanții Ambasadei Statului Israel la Bucuresti.
Festivitatea de deschidere a acestei săptămâni culturale va avea loc luni, 30 octombrie 2017, începând cu ora 14:00, în Sala „Constantin Stoicescu” a Palatului Facultății de Drept (Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36–46).
La deschiderea oficială va participa E. S. Tamar Samash, Ambasadorul Statului Israel la Bucuresti, festivitatea fiind urmată de un cocktail oferit de Ambasada Statului Israel.
Pe parcursul acestei săptămâni, participanții vor putea asista la o serie de ateliere de ebraică, proiecții de filme, conferințe și muzică israeliană. Săptămâna Culturală Israeliană se va încheia la Teatrul Evreiesc de Stat în prezența actriței Maia Morgenstern.
Programul complet al acestei săptămâni poate fi consultat aici.
Săptămâna Culturală Israeliană este coordonată de prof. univ. dr. Madeea Axinciuc, Directorul Departamentului de Hungarologie, Studii Iudaice și Rromani din cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine, în colaborare cu Ambasada Statului Israel la București și a Teatrului Evreiesc de Stat.
Săptămâna Culturală Israeliană este urmată de Săptămâna Japoneză (06.11.2017–10.11.2017).

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.