Seminarul ”The grant proposal: from research design to writing strategies” la Secțiunea de Științe Umaniste a ICUB

Seminarul ”The grant proposal: from research design to writing strategies” la Secțiunea de Științe Umaniste a ICUB

07 noiembrie, 2017 in Cercetare, Evenimente, Știri

Secțiunea de Științe Umaniste a Institutului de Cercetări al Universității din București (SSU-ICUB) reîncepe seminarul The grant proposal: from research design to writing strategies, în anul universitar 2017-2018.

Prima întâlnire va avea loc pe 9 noiembrie 2017, de la ora 18.00. Întâlnirile sunt organizate de Lorena Anton (membru asociat SSU-ICUB), Mihnea Dobre (coordonator academic al SSU-ICUB) și Ionuț Epurescu-Pascovici (cercetător afiliat SSU-ICUB). Seminarul se va desfășura lunar în sala de conferințe a SSU-ICUB (str. Dimitrie Brândză, nr. 1).

Seminarul The grant proposal: from research design to writing strategies își propune să ofere un cadru în care cercetătorii umaniști și ai științelor sociale să se întâlnească, să-și împărtășească experiențele legate de munca de cercetare, să primească și să ofere recomandări despre scrierea aplicațiilor pentru granturi de cercetare. Participanții sunt încurajați să colaboreze în finalizarea aplicațiilor pentru granturi naționale și europene.

Seminarul de cercetare The grant proposal se adresează în primul rând tinerilor cercetători, însă cei mai experimentați sunt, de asemenea, bineveniți. Se urmărește ca, în urma acestor workshop-uri, să se formeze o comunitate de cercetători care să ofere mai departe sprijin cercetătorilor la început de carieră.

Mai multe detalii despre workshop-ul ”The grant proposal: from research design to writing strategies”, precum și formularul de înscriere se găsesc aici.

Laurențiu Barbu
Author:

În ciuda opiniei publice, Lorem Ipsum nu e un simplu text fără sens. El îşi are rădăcinile într-o bucată a literaturii clasice latine din anul 45 î.e.n., făcând-o să aibă...

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.