Studenții UB, așteptați de UNIHUB la „Săptămâna Antreprenoriatului”, în perioada 19-22 noiembrie 2018

Studenții UB, așteptați de UNIHUB la „Săptămâna Antreprenoriatului”, în perioada 19-22 noiembrie 2018


În perioada 19-22 noiembrie 2018, Societatea Antreprenorială Studențească din Universitatea din București (UNIHUB) organizează „Săptămâna Antreprenoriatului”. Proiectul este destinat atât studenților care doresc să își deschidă propria afacere, cât și celor care doresc să înțeleagă mai bine viziunea antreprenorială.
De altfel, în cadrul evenimentelor desfășurate pe parcursul Săptămânii Antreprenoriatului, studenții Universității din București pot face schimb de idei cu fondatori de start-up-uri din România, pot cere sfaturi de la manageri cu experiență, pentru ca, la final, să poată pune în aplicare propriile idei de business.
Chiar dacă oamenii spun adesea despre câte un fondator celebru al unei companii de succes că „este un antreprenor înnăscut”, multe dintre calitățile și competențele necesare unui bun antreprenor sunt dobândite în diferite contexte de învățare formală și nonformală. Pentru că studenții sunt în centrul preocupărilor UNIHUB, în cadrul Săptămânii Antreprenoriatului, aceștia sunt provocați să participe fie la workshop-uri și conferințe, fie la întâlniri cu antreprenori și concursurile de idei sau chiar la toate evenimentele organizate de Societatea Antreprenorială Studențească. Programul complet al proiectului poate fi accesat aici.
Persoanele interesate de participarea la evenimentele din cadrul „Săptămânii Antreprenoriatului” se pot înscrie aici și pot găsi mai multe informații despre proiect aici.
UNIHUB reprezintă un mecanism de sprijinire, dezvoltare şi încurajare a spiritului antreprenorial în mediul universitar, cu precădere în rândul studenţilor şi absolvenţilor Universităţii din Bucureşti.  Colaborând permanent cu parteneri din mediul de afaceri, UNIHUB pune la dispoziţia celor interesaţi programe de învăţare bazate pe exemple de bună practică menite să faciliteze dobândirea şi dezvoltarea competenţelor antreprenoriale. Mai multe detalii despre UNIHUB pot fi accesate aici, precum și pe pagina de Facebook UniBucSAS.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.