Centrul de Limbi Străine Ariel

Centrul de limbi străine Ariel este un departament al Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universităţii din Bucureşti.

Înfiinţat în 2001, Centrul Ariel organizează cursuri de limbi străine pentru diferite niveluri, pe tot parcursul anului şcolar, în grupe de maxim 15 cursanţi.

Limbile străine predate la Centrul Ariel sunt engleză (atât engleză generală, cât şi engleză juridică şi de afaceri, cursuri de pregătire pentru testele Cambridge), franceză, spaniolă, portugheză, italiană, germană, suedeză, neerlandeză (olandeză), rusă, sârbă, croată, cehă, bulgară, chineză, japoneză, turcă, arabă, neogreacă, română pentru străini, ebraică biblică şi modernă.

Profesorii care predau la Centrul Ariel sunt formați în cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine, fiind cadre universitare sau doctoranzi. Aceştia folosesc o experienţă de predare dobândită atât în ţară, cât şi în străinătate, metode eficiente şi stimulante; în plus, fiind în permanenţă preocupaţi de aprofundarea cunoştinţelor şi de utilizarea celor mai recente şi performante metode de instruire, ei reprezintă garantul învăţământului de succes.

 

CONTACT

Telefon: +4021-305.19.55
E-mail: centrulariel.unibuc@gmail.com

Program:
Luni – Vineri: 10.30 – 18.30

Website: centrul-ariel.ro
Facebook: Centrul Ariel

Adresă:
Str. Pitar Moş, nr. 7 – 13, et. 1, Bucureşti

Durata unui curs complet (de la începători până la avansaţi) este de aproximativ doi ani. Pentru predare, sunt folosite materiale moderne ale celor mai prestigioase edituri străine (Macmillan Heinemann, Cambridge University Press, Oxford University Press, Hueber, Hachette, Alma, SGEL, Intertaal etc.), incluzând mijloace multimedia.

Structura tuturor cursurilor de limbi străine cuprinde un număr variabil de module, cu o durată între 32 şi 50 de ore, ce se desfăşoară în ritm de 2 şedinţe a câte 2 ore pe săptămână.

O şedinţă are 120 de minute, cu o pauză de 5-10 minute la mijloc.

La finalul unui modul, cursanţii primesc un certificat de participare în care se precizează tipul şi durata cursului, precum şi calificativul obţinut de cursant în urma evaluării profesorului.  Certificatele sunt recunoscute de Universitatea din Bucureşti.

Informații referitoare la structura și costul cursurilor pot fi consultate aici.

Centrul Ariel organizează înscrieri de două ori pe an: în septembrie și în ianuarie-februarie. În funcție de solicitări, se pot forma grupe și în restul anului universitar.

Pentru înscriere, este necesar să completaţi o fișă de înscriere şi să achitaţi taxa pentru urmarea cursului respectiv (fie integral, fie prima rată).

Pe lângă completarea fişei menţionate anterior, înscrierile la toate modulele de nivel mediu şi avansat necesită rezolvarea unui test de plasare corespunzător nivelului dumneavoastră. Testul de plasare poate fi descărcat de pe site-ul centrului (secţiunea corespunzătoare limbii care vă interesează). Testul rezolvat poate fi trimis prin email la adresa centrulariel.unibuc@gmail.com sau adus la sediul din Str. Pitar Moş nr. 7-13.

Numărul minim de cursanţi necesar pentru formarea unei grupe este 8. În cazul în care, la finalul perioadei de înscrieri, nu s-au înscris 8 cursanţi într-o grupă, există posibilitatea prelungirii perioadei de înscriere cu o săptămână sau două, în funcţie de caz. Pentru grupele care au între 5 şi 7 cursanţi, taxele se majorează în funcţie de numărul cursanţilor înscrişi.

GALERIE FOTO

NOUTĂȚI

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.