Universitatea de Vară Francofonă în Științele Comunicării își deschide porțile la UniBuc

Universitatea de Vară Francofonă în Științele Comunicării își deschide porțile la UniBuc


În perioada 24-28 iunie 2019 are loc, la Universitatea din București, a VII-a ediție a Universității de vară Francofone în Stiințele Comunicării. Evenimentul este organizat de Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării (FJSC), în parteneriat cu Agenția Universitară a Francofoniei (AUF), Biroul Europei Centrale și Orientale (BECO), Centre Régional Francophone de Recherches Avancées en Sciences Sociales (CEREFREA) și Institutul de Cercetare în Comunicare ICOM-LYON 2.

Desfășurată în cadrul Universității din București și destinată studenților vorbitori de limbă franceză din țara noastră și din alte țări europene, universitatea de vară își propune să fie o incursiune în domenii precum cercetarea francofonă a științelor umane și sociale, metode de cercetare în comunicare, comunicare și spațiu public, presa francofonă și genurile jurnalistice, noile tehnologii, studii de gen, comunicare interculturală etc.

La eveniment vor fi prezenți speakeri internaționali din cadrul universităților Lyon 2 și Montpellier (Franța), Kliment Ohridski (Bulgaria), Universite Oran (Algeria), dar și cercetători și cadre didactice ale Universității din București și ale Institutului de Sociologie al Academiei.

Programul complet al evenimentului poate fi accesat aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.