Universitatea din București, partener în organizarea conferințelor de e-Learning CNIV și ICVL 2018

Universitatea din București, partener în organizarea conferințelor de e-Learning CNIV și ICVL 2018


În perioada 26-27 octombrie 2018, Universitatea din București în parteneriat cu Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, organizează cea de-a XIII-a ediția a International Conference on Virtual Learning (ICVL) – New Technologies in Education and Research și cea de-a XVI-a a Conferinței Naționale de Învățământ Virtual (CNIV). Evenimentele vor avea loc la Facultatea de Ştiinţe Exacte şi Inginereşti din cadrul Universității ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și sunt dedicate Centenarului Marii Uniri din 1918.
Astfel, vineri, 26 octombrie, începând cu ora 14:30, la Facultatea de Ştiinţe Exacte şi Inginereşti din cadrul Universității ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia va avea loc sesiunea specială – 16 ani de CNIV – Instrumente digitale pentru profesori, studenți și elevi în învățare și formare. Subiectele abordate în cadrul sesiunii speciale pot fi consultate aici.
În plus, cele două evenimente vor aduce în atenția actorilor din educația românească și internațională teme, aplicații, proiecte și cercetări care implică trendurile educaționale curente în domeniul eLearning. Temele speciale pentru edițiile din anul 2018 sunt: Massive Open Online Courses (MOOCs), Google Classroom, Virtual Laboratory and Learning Technologies, Augmented Reality Applications in Education și Design and Development of Online Courseware.
În cadrul celor două proiecte au fost tipărite două volume, Proceedings of ICVL 2018 (ISSN 1844-8933, ISI Proceedings) și CNIV 2018 (ISSN 1842-4708), care cuprind 134 de lucrări. Listele complete cu lucrările  publicate în fiecare volum pot fi accesate aici și aici. Cele două volume de lucrări au fost tipărite la Editura Universității din București, cu finanțare de la Ministerul Cercetării și Inovării (MCI), prin Contractul de finanțare a Manifestărilor Ştiinţifice nr. 68M/12.10.2018. Mai multe detalii despre cele două proiecte pot fi accesate aici și aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.