Universitatea din București, prezentă la RIUF 2019, cel mai mare târg de oferte educaționale din Europa de Sud Est

Universitatea din București, prezentă la RIUF 2019, cel mai mare târg de oferte educaționale din Europa de Sud Est


Universitatea din București își așteaptă viitorii studenți, în perioada 23-24 martie 2019 în București și pe 30 martie 2019 în Brașov, la cel mai mare târg internațional de universități din Europa de Sud Est, RIUF.
Toți cei interesați de admiterea la Universitatea din București sunt așteptați la standul UB, acolo unde vor primi informații privind specificul fiecărui program de studiu, modalitatea de admitere, dar și alte informații, chiar de la studenți din cadrul facultăților UB.
Prezent de mai bine de 13 ani pe piața educațională, târgul creează o legatură directă între studenții români și mediul academic internațional dar și local, facilitând admiterea la universitățile din România sau din afara țării.
Simultan cu târgul internaţional de universităţi, vor avea loc conferinţele RIUF YouForum, unde profesioniști din domenii diverse vor susține sesiuni de dezbateri și ateliere dedicate dezvoltării personale.
Mai multe informații despre ediția 2019 a târgului internațional de universități  pot fi accesate aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.