Votați „Platanul falnic din Câmpeni” în competiția “European Tree of the Year 2019”

Votați „Platanul falnic din Câmpeni” în competiția “European Tree of the Year 2019”

12 februarie, 2019 in Actualitate, International, Știri

După ce a câștigat competiția națională Arborele Anului 2019 din România, organizată în octombrie 2018 de Facultatea de Geografie a Universității din București, „platanul falnic din Câmpeni” a ajuns în competiția European Tree of the Year 2019.
Acțiunea de votare a platanului din Câmpeni se desfășoară în perioada 1-28 februarie 2019, iar „platanul falnic din Țara Moților” poate reprezenta cu succes cauza arborilor seculari din  România numai cu ajutorul implicării cât mai multor români. Tot ce trebuie să faceți pentru a susține platanul din Câmpeni în competiția European Tree of the Year  este să intrați pe site-ul www.treeoftheyear.org și să votați. Mai multe informații despre procedura de vot pot fi accesate pe pagina de Facebook.
Clasamentul în concursul Arborele European al Anului va deveni secret începând din 22 februarie și va rămâne așa până la 28 februarie, perioadă în care votul se află în faza finală. În acest fel, fanii și susținătorii nu vor afla câștigătorul înainte de anunțul final. Arborele câștigător va fi premiat la ceremonia de încheiere a competiției 2019, găzduită de Parlamentul European de la Bruxelles.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.