Zilele Carierei la Universitatea din București

Zilele Carierei la Universitatea din București

16 noiembrie 2017 în Evenimente, Știri, Student

Discursul motivațional în orientarea de carieră, oportunitățile de carieră din timpul facultății, competențele viitorului, dar și cum să te pregătești pentru job-urile de mâine, despre online marketing și cum să te folosești de era digital pentru a-ți mări șansele de angajare sunt subiectele abordate în cadrul workshopurilor din cadrul evenimentului ,,Zilele Carierei”, organizat de Universitatea din București.

Evenimentul ,,Zilele Carierei” se desfășoară în perioada 20-22 noiembrie 2017 și se adresează studenților interesați să-și creeze o viziune cât mai clară asupra unei cariere viitoare, din perspectiva abilităților și a cunoștințelor pe care trebuie să și le însușească la finalizarea studiilor.

În cadrul evenimentului vor avea loc o serie de workshop-uri și training-uri susținute de specialiști din cadrul unor companii și organizații precum Enel, BRD, Bursa de Valori București, Unilever. Training-urile se vor desfășura la Palatul Facultății de Drept a Universității din București, în sala ,,Constantin Stoicescu” (Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46).

Sesiunile sunt concepute pentru a oferi un pachet complet de cunoștințe în legătură cu angajabiliatea studenților în anii următori, indiferent de domeniul pe care îl studiază în prezent.

Participanții vor avea ocazia de a afla care sunt skill-urile viitorului, în contextul în care piața muncii și lumea în general este într-o continuă schimbare și transformare. Această dinamică a societății, dominată de tehnologii în curs de dezvoltare, determină nevoia acumulării de către studenți a cât mai multor cunoștințe și abilități care să le permită adaptarea pe piața muncii.

Programul complet al evenimentului Zilele Carierei poate fi consultat aici.

Laurențiu Barbu
Author:

În ciuda opiniei publice, Lorem Ipsum nu e un simplu text fără sens. El îşi are rădăcinile într-o bucată a literaturii clasice latine din anul 45 î.e.n., făcând-o să aibă...

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.