A doua ediție a școlii de vară de antreprenoriat UNIHUB, la Sinaia

A doua ediție a școlii de vară de antreprenoriat UNIHUB, la Sinaia

24 iunie 2019 în Actualitate, Evenimente, Știri, Student

În perioada 2-6 septembrie 2019, Societatea Antreprenorială Studențească (UNIHUB) din cadrul Universității din București organizează a doua ediție a Școlii de vară de antreprenoriat.

Te-ai gândit ce faci în vacanță? De ce să nu participi la Școala de vară de antreprenoriat?

Fie că ești student, masterand sau doctorand și ești interesat de antreprenoriat, ai propria afacere sau te gândești că ai putea avea propria afacere, locul potrivit să descoperi antreprenoriatul este tabăra de vară organizată de Universitatea din București în perioada 2-6 septembrie la Cumpătu, Sinaia.

Echipa școlii de vară ți-a pregătit un program plin de activități: training-uri interactive, sesiuni de mentorat, dezbateri, concursuri. Vei învăța multe în aceste zile, dar te vei și distra alături de colegi și traineri.  Trainingurile vor fi susținute de specialisti din mediul de afaceri.

Numărul de participanți la școala de vară este limitat la 20 de studenți, așadar, grăbește-te să te înscrii, accesând formularul disponibil aici. Termenul limită de înscriere este 20 iulie 2018.

Școala de vară de antreprenoriat se desfășoară în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2019-0402, domeniul 4: susținerea activităților societăților antreprenoriale studențești (SAS) din cadrul universităților.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.