Prima ediție a Școlii de vară CARFIA, în perioada 1-3 august, la Sinaia

Prima ediție a Școlii de vară CARFIA, în perioada 1-3 august, la Sinaia

18 iunie, 2018 in Actualitate, Știri, Student, Anunțuri

În perioada 1-3 august 2018, Universitatea din București, prin Centrul pentru Integritate Academică (CARFIA), organizează prima școală de vară dedicată integrității și eticii din spațiul universitar. Evenimentul va avea loc la Cumpătu (Sinaia).
Programul școlii de vară cuprinde prezentări și workshop-uri coordonate de specialiști în managementul universitar și în domeniul eticii academice, precum și sesiuni de lucru pe teme specifice problematicii integrității și a eticii academice. Sesiunile au un format atractiv – expuneri succinte, prezentări de materiale video, role-play-uri prin metoda Teatrului Eticii, vizionări de filme etc.
Persoanele interesate de participarea la Prima ediție a Școlii de vară CARFIA se pot înscrie până la data de 15 iulie 2018 la adresa de mail integritate@g.unibuc.ro, cu mențiunea „Pentru prof. univ. dr. Marian Popescu”.
În cadrul programului sunt disponibile 15 locuri, cazarea și masa fiind asigurate de Universitatea din București.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.