A II-a ediție a „Lecturilor sonore” la Biblioteca Facultăţii de Litere

A II-a ediție a „Lecturilor sonore” la Biblioteca Facultăţii de Litere


Suita dezbaterilor pe marginea volumelor apărute în colecția n’autor a editurii Nemira, coordonată de Eli Bădică, a continuat și marți, 30 octombrie 2018, începând cu ora 16:00, în Sala de Lectură a Bibliotecii Facultății de Litere (strada Edgar Quinet, nr. 5-7, etajul 1, aripa dreaptă).
Astfel, a doua ediție a „Lecturilor sonore”, moderată de Cristina Bogdan, a pus sub lupă cartea „Matriarhat” semnată de Cristina Andrei, scriitor și jurnalist. Aceasta propune o întâlnire cu opt istorii de viaţă tulburătoare, triste, ironice, în care femei cu chipuri foarte diferite se lasă observate, judecate, încurajate sau condamnate de cititor.
Cristina Andrei (n. 1964) a absolvit Facultatea de Filologie a Universităţii din Bucureşti, specializarea română-italiană, a fost câţiva ani profesor, iar după decembrie 1989, și-a desfășurat activitatea ca jurnalist la Televiziunea Publică. În 2014 a debutat cu romanul „Abonatul nu poate fi contactat” (Editura Nemira), distins cu premii de debut din partea revistelor „Observator cultural” şi „Accente”. De asemenea, a contribuit și la antologia de proză „Oraşul” (Gestalt Books, 2016).
Mai multe informații despre eveniment pot fi accesate aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.