A IV-a ediție a Conferinței Naționale „Cariera în secolul XXI. Centrele de carieră la nivel universitar şi preuniversitar şi piaţa muncii”

A IV-a ediție a Conferinței Naționale „Cariera în secolul XXI. Centrele de carieră la nivel universitar şi preuniversitar şi piaţa muncii”

30 octombrie, 2018 in Evenimente, Știri

În perioada 6-9 noiembrie 2018, Departamentul de Consiliere şi Orientare pentru Carieră (DCOC) din cadrul Universităţii din Bucureşti organizează, cu sprijinul Agenţiei Universitare a Francofoniei şi a Asociaţiei Consilierilor Români, ediţia a IV-a a Conferinţei Naţionale „Cariera în secolul XXI. Centrele de carieră la nivel universitar şi preuniversitar şi piaţa muncii”. Evenimentul va avea loc la Casa Universitarilor (str. Dionisie Lupu, nr. 46).
La conferință vor lua parte reprezentanți ai Ministerului Educaţiei Naţionale, Ministerului Culturii, Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Centrelor de carieră din universități, precum și ai Centrelor Județene de Asistență Psihopedagogică și Centrelor Judeţene de Resurse şi Asistenţă Educaţională din mediul preuniversitar. De asemenea, sunt așteptați să participe la eveniment angajatori, dar și studenții sau cadrele didactice din facultățile Universității din București.
În cadrul conferinței vor avea loc dezbateri, workshop-uri şi activități practice cu studenții, consilierii, angajatorii, precum şi cu reprezentanţii ONG-urilor participante. Programul complet al conferinței poate fi consultat aici.
Conferinţa este organizată în cadrul proiectului FDI-CNFIS-2018-0149: „Proiect de carieră: consiliere, educaţie, dezvoltare: PRO-CARIERĂ UB”.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.