A opta ediție a Simpozionului International „Est-Vest” al Bibliștilor Nou-Testamentari

A opta ediție a Simpozionului International „Est-Vest” al Bibliștilor Nou-Testamentari

06 mai, 2019 in Actualitate, Evenimente, Știri

În perioada 26-31 mai 2019 va avea loc a opta ediție a Simpozionului International „Est-Vest” al Bibliștilor Nou-Testamentari. Evenimentul, susținut de Facultatea Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” a Universității din București, de Patriarhia Româna, de Secretariatul de Stat pentru Culte, de Evangelische Kirche in Deutschland și de Centrul de Studii Avansate „Beyond Canon” al Universității din Regensburg, va avea loc la Centrul Social-Pastoral „Sfânta Cruce” de la Mănăstirea Caraiman.

Tema simpozionului este Stories and Images on Human Being in the New Testament and Church Tradition. Printre participanți se numără renumiți profesori de Noul Testament din Elveția (Ulrich Luz), SUA (Carl Holladay, Joel Marcus), Australia (Bill Loader), Germania (Karl-Wilhelm Niebuhr, Tobias Nicklas), precum și reprezentanți ai tuturor facultăților de teologie ortodoxă din România.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.